BE1 Nacionalinė futbolo akademija stengiasi dirbti pilnu pajėgumu. Treniruotes Kaune keičia online treniruotės, galinčios pasiekti bet kurį Lietuvos kampelį, treneriai filmuoja, montuoja ir kiekvieną dieną stengiasi įtraukti ir motyvuoti žaidėjus treniruotėms namuose. Kaip keičiasi futbolininkų kasdienybė karantino sąlygomis, mums atsako BE NFA futbolininkai.

 

 

„Turiu laiko treniruotėms, stengiuosi dirbti maksimaliai ir dar daugiau nei įprastos rutinos metu. Jaučiu, kad BE1 treneriai tikrai stengiasi ir paruošia profesionalias treniruotes net ir nuotoliniu būdu. Labai pasiilgau emocijos aikštėje, norisi kuo greičiau sugrįžti į aikštę su komandos draugais.”

Nazar

 

„Dienos karantino metu tapo kur kas ramesnės, atsirado daugiau laisvo laiko. Stengiuosi rasti užsiėmimų: sportuoju stadione, skaitau knygas, išeinu pasivaikščioti. Taigi, dabartiniu laikotarpiu prioritetai yra šeima bei treniruotės. BE1 NFA trenerių pateikiamos treniruotės nuotoliniu būdu yra įdomios, ypatingai kamuolio žongliravimo treniruotės.”

Kiril

 

„Daugumą laiko praleidžiu namuose, bet išeinu į lauką treniruotis žiūrint trenerių atsiųstus pratimus. Pokyčių yra, bet trenerių darbą ir treniruotes vertinimu labai gerai, o taip pat džiaugiuosi, jog galiu daugiau laiko praleisti su šeima.“

Ernestas

 

„Didelių pokyčių karantino metu neįžvelgiu, bet dienos tapo šiek tiek niūresnės, įžvelgiu ir teigiamą pusę– galiu šiek tiek ilgiau pamiegoti. Namuose atlieku trenerių atsiunčiamas treniruotes, kurios yra tikrai puikios ir efektyvios, randu laiko kompiuteriniams žaidimams, filmams.“

Joris

 

Karantino metu BE1 NFA vaikus įtraukė ne tik į online futbolo bei fizinio rengimo treniruotes, o taip pat ir į #KickCoronaOut iššūkį, kurį žaidėjams metė akademijos treneriai.

BE1 NFA prašo futbolininkų būti atsakingais:

⚽️  Nuolat dezinfekuokite rankas, nelieskite veido srities

⚽️  Sportuojant lauke, tai darykite individualiai ir venkite kontakto su kitais žmonėmis