Elitinė futbolo stovykla jau čia pat, o mes norime pasiūlyti sudalyvauti viktorinoje apie tituluočiausias futbolo komandas ir gauti -10% nuolaidą šiai vasaros stovyklai. Spausk čia ir dalyvauk smagioje futbolo viktorinoje! O žemiau rasite daugiau informacijos apie futbolo akademijos organizuojamas vasaros stovyklas Kaune.

Profesionalūs, tarptautiniai futbolo treneriai pasiruošę jus bent žingsniu priartinti prie profesionalaus futbolo. Futbolo akademija šią vasarą organizuoja net tris elitinio lygio futbolo stovyklos pamainas, per kurias visą savaitę gilinsite futbolo praktikos ir teorijos žinias prižiūrint tikriems futbolo, sporto ir vaikų ugdymo specialistams. Elitinė futbolo stovykla, tai jūsų žingsnis į profesionalų futbolą.

BE1 Nacionalinė Futbolo Akademija karštomis vasaros dienomis rengiasi pasirūpinti mažųjų futbolininkų užimtumu, organizuodami dieninę futbolo stovyklą vaikams. Tai dieninė stovykla, kurioje vaikai gaus trenerių dėmesį futbolo aikštelėje, stiprės fiziškai sporto salėje, turkšis baseine, o be to mokysis futbolo terminologijos angliškai, medituos ir žais žaidimus. O kiek daug pramogų dar nepaminėjome! Skaityk aprašymą apačioje ir skubėk registruotis, nes vietų skaičius ribotas.