Jau tradiciniu tapęs turnyras, liepos 30 dieną vėl sukvietė futbolininkus iš visos Lietuvos ir kaimyninių šalių. „Kaunas City Cup“ dalyvavo net trys BE1 futbolo akademijos komandos: U9, U11 A bei B komandos. Skirtingo amžiaus žaidėjams, sekėsi skirtingai – naudingos pamokos mažiesiems ir čempioniškos nuotaikos trenerio Edmundo Pukio vadovaujamoje komandoje.

U9 BE1 Nacionalinės Futbolo Akademijos komandos rezultatai:

BE1 NFA 4-0 Kėdainių „Nevėžis“ B

BE1 NFA 0-1 Daugpilis

BE1 NFA 0-4 Kauno „Žalgiris“

BE1 NFA 1-5 Alytaus „Dainava”

BE1 NFA 1-0 Kėdainių „Nevėžis“ A

Trenerio komentaras: varžybose trūko susikaupimo, pasigedau didesnio noro. Iš techninės pusės neatrodėme  prastai tas ir džiugina. Gavom pamokų, o dabar turime jas išmokti, tą ir bandysime akcentuoti, nes pralaimėjimai irgi yra proceso dalis.

U11 BE1 Nacionalinės Futbolo Akademijos B komandos rezultatai:

BE1 NFA B 0-1 Kauno „Žalgiris” C

BE1 NFA B 0-2 „Panevėžys“ A

BE1 NFA B 0-1 FM „Garliava”  A

BE1 NFA B 2-1  Marijampolės „Sūduva“ A BE1 NFA B* 0-0 Marijampolė „Marijampolės City „
* laimėta po baudinių serijos

Trenerio Skirmanto Šeštavicko komentaras: mano nuomone, iš visų turnyre dalyvavusių komandų, parodėm didžiausia kovingumą ir norą žaisti futbolą. Nors komandos pagrindą sudarė metais jaunesni berniukai, bet aikštėje to labai stipriai nesijautė. Rezultatai mane kaip trenerį išties tenkina. Žinoma, prie tokio noro ir kovingumo norėjosi daugiau pergalių, bet reikia nepamiršti, kad fizinėmis savybėmis buvo sunku konkuruoti su metais vyresniais berniukais. Didžiausias turnyro pozityvas – futbolininkų technika, o didžiausias sunkumas buvo, žinoma, fizinis pasirengimas.

U11 BE1 Nacionalinės Futbolo Akademijos A komandos rezultatai:

BE1 NFA U11 – turnyro nugalėtojai, 1 vieta.

BE1 NFA A 2:0 Marijampolės „Marijampolės City“

BE1 NFA A 7:0 SC Varėna

BE1 NFA A 4:1 FM „Garliava“ 2

BE1 NFA A 0:0 Vilnius Football Academy

Pusfinalis: BE1 NFA A 1:0 FM „Garliava“

Finalas: BE1 NFA A * 0:0 Vilnius Football Academy
* laimėta po baudinių serijos

Trenerio Edmundo Pukio komentaras: lyginant su turnyro lygiu, mūsų komandos pasirodymas nebuvo stulbinantis ir varžybų rezultatais kaip treneris nesu patenkintas. Žinoma, finalinis rezultatas tenkina, mes čempionai, bet laukia dar daug sunkaus darbo treniruotėse.  

Prisijunk prie BE1 NFA komandų! Registruokis į atvirą treniruotę ČIA.