Savaitgalį sužaistos pirmosios dvi, labai lauktos, jaunimo čempionatų rungtynės. Išvykoje BE1 NFA U13 komanda susitiko su Marijampolės FC komanda, o BE1 NFA U16 komanda, sostinėje varžėsi su FK Žalgiris B komanda. Kaune sezonui ruošęsi ir treniravęsi BE1 futbolo akademijos auklėtiniai abiejose rungtynėse įrodė užtikrintą savo pranašumą. Rungtynių rezultatai ir futbolo trenerių komentarai 👇

LIETUVOS JAUNUČIU ČEMPIONATO U-13 DIVIZIONO PIETU REGIONAS

BE1 NFA U-13 4:1 Marijampolės FC

24′ įvartis Joris Stanulis
47′ įvartis Joris Stanulis
58′ įvartis Elijus Trumpa
64′ įvartis Liudas Breivė

FUTBOLO TRENERIO ANDRE RIJO KOMENTARAS:

Puikus mūsų komandos žaidimas! Žaidimo principai, kuriuos diegiame akademijoje gerai matėsi ir aikštėje, o tai mane verčia didžiuotis BE1 berniukais. Tikrai matosi, jog dirbome kiekvieną dieną, tam kad debiutuotume čempionate sėkmingai. Taigi, šeštadienis buvo puiki diena, futbolininkai mėgavosi žaidimu.

PIRMOS LYGOS U-16 DIVIZIONO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA U-16 9:0 FK Žalgiris B

7′ įvartis Julius Virbalas
9′ geltona kortelė Matas Kazbaras
23′ įvartis Ernestas Gudelevičius
38′ geltona kortelė Julius Virbalas
52′ įvartis Justas Paštukas
53′ įvartis Vykintas Augustas Karjakinas
55′ įvartis Joris Naujokaitis
60′ įvartis Vykintas Augustas Karjakinas
64′ įvartis Vykintas Augustas Karjakinas
69′ įvartis Julius Virbalas
76′ įvartis Julius Virbalas
80′ geltona kortelė Ignas Skamarakas

FUTBOLO TRENERIO DIOGO BOTAS KOMENTARAS:

Mūsų komanda labai džiaugiasi startavus čempionate, pagaliau viso sunkaus darbo treniruotėse rezultatus, galime išbandyti oficialiose rungtynėse. Pirmas blynas tikrai neprisvilo: žaidėme kaip komanda, stengėmės palaikyti intensyvų tempą, kas yra mūsų komandos išskirtinis bruožas, vaikinai visą laiką koncentravosi į žaidimą. Esu laimingas, nes įvykdėme daugumą tikslų iškeltų šioms rungtynėms.

Neslėpsime, jog labai norime būti geriausiai besiginanti ir puolanti komanda čempionate, bet dar labiau norime, jog šis čempionatas duotų mums iššūkių kaip komandai ir žaidėjams. Esame tikrai patenkinti ir jau galvojame apie sekantį susitikimą su FM Fortūna.

Tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas ir aukšto lygio futbolo treniruotės. Nori ir tu? Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į atvirą treniruotę ČIA.

Straipsnio šaltinis: http://lietuvosfutbolas.lt/