Pirmoji rugsėjo savaitė tapo ne tik mokyklos, bet ir jaunųjų BE1 Nacionalinės Futbolo Akademijos auklėtinių – U9, U10 ir U11, WellKid lygos rungtynių startu. Mažieji futbolininkai su treneriais Skirmantu Šeštavicku ir Edmundu Pukiu ne tik džiaugiasi sezono pradžia, bet ir tikisi konkurencingų kovų futbolo aikštėje. Sėkmės jiems! Na, o vyresniesiems futbolininkams ši savaitė buvo mažiau intensyvi, komandos turėjo trejas rungtynes, kurias užbaigė laimėjimais, tad BE1 Nacionalinės Futbolo Akademijos komandos vis dar tęsia nenutrūkstamą pergalių seriją. Kauno futbolo akademijos BE1 rezultatus ir trenerių komentarus galite rasti žemiau.

LIETUVOS JAUNIMO U-19 ČEMPIONATO PIETU-RYTU REGIONAS

BE1 NFA U-19 3:0 Jonava

25′ įvartis Ernestas Gudelevičius
26′ įvartis Nazar Zubkov
37′ geltona kortelė Justas Paštukas
41′ įvartis Ernestas Gudelevičius
74′ geltona kortelė Kajus Astijus Beršta

FUTBOLO TRENERIO DIOGO BOTAS KOMENTARAS:


Geras U-19 čempionato startas ir pagaliau gauta proga, mūsų vyriausiems akademikams pademonstruoti pasiruošimo sezonui rezultatus. Nepaisant galutino rezultato, tai nebuvo lengvas mačas ir mes turėjome kautis nuo pirmos iki paskutinės minutės. Tačiau, esu laimingas, nes mūsų komanda ir žaidėjai turi gauti kuo didesnių iššūkių aikštėje, o žaidimas prieš 2-3 metais vyresnius žaidėjus yra puiki proga augti. Tokie iššūkiai skatina žaidėjus atiduoti save aikštėje, išlikti susikoncentravusiais ir net viršyti savo galimybes.

LIETUVOS JAUNUČIU FUTBOLO ČEMPIONATO U-14 DIVIZIONO PIETU-RYTU REGIONAS

BE1 NFA U-14 5:4 FK Žalgiris*

31′ įvartis Vakaris Uleckas
53′ geltona kortelė Jugas Turčinskas
58′ geltona kortelė Vakaris Uleckas
64′ įvartis Vilius Kondratas

*po baudinių serijos

FUTBOLO TRENERIO ANDRE RIJO KOMENTARAS:

Nepaprastas iššūkis mūsų komandai. Žaidėme prieš komandą, kurios žaidėjai, biologiškai brandesni 2-3 metais, o U-14 čempionate tai yra labai reikšmingas skirtumas. Tai privertė mus kovoti labai aukštame fiziniame lygyje. Neįvardinčiau šio mačo kaip vieno iš geriausių, bet manau, jog mes parodėme valią ir jėgą, kurią turime kaip komanda ir gavome gerų pamokų padėsiančių mums augti.

LIETUVOS JAUNIMO U-19 ČEMPIONATO PIETU-RYTU REGIONAS

BE1 NFA U-19 5:0 FM Žaibas

1′ įvartis Ernestas Gudelevičius
12′ geltona kortelė Matas Petkevičius
44′ įvartis Domas Slendzoka
50′ įvartis Joris Naujokaitis
61′ įvartis Ernestas Gudelevičius
65′ įvartis Justas Paštukas

FUTBOLO TRENERIO DIOGO BOTAS KOMENTARAS:


Tai dar vienas žingsnis pildant išsikeltus tikslus, bet nepaisant to galėjome parodyti geresnį žaidimą. Esame laimingi pergalėmis, bet turime telkti dėmesį į procesą ir norimą pasiekti žaidybinį stililų, tik taip galėsime perimti žaidimo kontrolę į savo rankas ir neturėsime sunkumų tolimėsnėse čempionato stadijose.

Tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas ir aukšto lygio futbolo treniruotės. Nori ir tu? Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į atvirą treniruotę ČIA.

Straipsnio šaltinis: http://lietuvosfutbolas.lt/