BE1 futbolo akademija ir ketvirtąją čempionato savaitę rodo puikius rezultatus! Savaitgalio vinis – U-19 čempionate, Kauno derbyje, BE1 nugalėjo Kauno Žalgirio FA. Kur kas jaunesni BE1 akademijos žaidėjai, svečių futbolo stadione, puikiai atsilaikė prieš keletą metų vyresnius futbolininkus ir įrodė turintys didelį trenerio Diogo Botas pasitikėjimą. U-14 komanda parodė su kiekviena savaitę augantį potencialą ir discipliną vykdant trenerio Andre Rijo žaidimo planą. O mažieji BE1 NFA auklėtiniai dalyvavo turnyruose Kaune ir Vilniuje, iš kurių grįžo su puikiais rezultatais. Savaitgalį vainikavo ir vartininkų trenerių darbo vaisius raškė futbolo akademijos auklėtiniai, Vilniuje vykusiame vartininkų turnyre, nugalėtojais tapo du akademijos auklėtiniai! Žemiau rasite Kauno futbolo akademijos trenerių komentarus apie šią savaitę vykusias rungtynes ir turnyrus.

LIETUVOS JAUNUČIŲ ČEMPIONATO U-13 DIVIZIONO PIETŲ REGIONAS

BE1 NFA U-13 1:3 Ąžuolas

28′ įvartis Joris Stanulis

FUTBOLO TRENERIO ANDRE RIJO KOMENTARAS:


Didelis iššūkis mūsų futbolininkams. Pradėjome žaidimą gerai, darydami tai ko jau išmokome per šį laikotarpį, bet su kiekviena minute mūsų žaidimas prastėjo. Nesugebėjome žaisti savo žaidimo, kas padarė mus beginkliais. Geriausia, kas nutiko šiose rungtynėse yra tai, kad galime pasimokyti iš savo klaidų ir jų nekartoti.

LIETUVOS JAUNIMO U-19 ČEMPIONATO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA U-19 2:1 Kauno Žalgirio FA

54′ geltona kortelė Vadim Šulžickij
61′ įvartis Emilis Talačka
67′ įvartis Ernestas Gudelevičius

FUTBOLO TRENERIO DIOGO BOTAS KOMENTARAS:

Visų pirmą noriu pagirti oponentus dėl įtemptos kovos, kurią gavome jų aikštėje, tai buvo mačas, kurio metu žaidėjai turėjo peržengti per save. BE1 futbolininkai parodė stiprų charakterį, nes net ir praleidę pirmąjį įvartį, sugebėjo kautis iki paskutinės minutės ir iškovoti pergalę. Esu patenkintas žaidėjais, nes jie nusipelnė pergalės, didžiuojuosi būdamas šios komandos treneriu.

LIETUVOS JAUNUČIU FUTBOLO ČEMPIONATO U-14 DIVIZIONO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA U-14 8:4 TFA RITERIAI

2′ įvartis Domas Mažeika
9′ įvartis Justas Rakauskas
32′ įvartis Vilius Kondratas
39′ įvartis Vakaris Uleckas
56′ įvartis Lukas Leontjevas
58′ įvartis Lukas Leontjevas
60′ įvartis Vilius Kondratas
62′ įvartis Vilius Kondratas

FUTBOLO TRENERIO ANDRE RIJO KOMENTARAS:

Turėjome puikių žaidimo momentų, kur sugebėjome pritaikyti savo žaidimo principus ir parodyti BE1 identitetą, kas leido kurti pavojingas situacijas. Žaidėme prieš komandą, kuri buvo labai fiziška ir darė didelį presingą mūsų žaidėjams, tai sudarė sunkumų kurti pirmoje fazėje. Taip pat, dėl mūsų kaltės, kartais neradome geriausių sprendimų. Iš esmės manau,, kad buvome geresnė komanda, o gynybos klaidos mums bus pavyzdys mokytis.

SPORTFAN FUTBOLO FESTIVALIS, BE1 U-11, 1 VIETA

BE1 NFA U-11 0:1 FA Šiauliai

BE1 NFA U-11 2:0 FA Žalgiris 2011

BE1 NFA U-11 5:1 FK Gargždų Banga

BE1 NFA U-11 2:0 Vilnius FA

Finalas: BE1 NFA U-11 3:1 FA Šiauliai

FUTBOLO TRENERIO EDMUNDO PUKIO KOMENTARAS:

Turnyre teigiamą įspūdį paliko vis gerėjantis komandos žaidimas, vaikai vykdė trenerio iškeltas užduotis, tačiau vis dar turime problemų su progų realizacija. Galutinio rezultato neakcentuojame, džiaugiamės gerėjančiu žaidimu, bet taip pat pastebime ir savo trūkumus. Po tiek rungtynių vaikai paaugo ir nuveikė tikrai didelį darbą. Tikrai turime kur tobulėti ir dėl ko dirbti treniruotėse. Net neabejoju, kad mes galime dar geriau!

FUTBOLO ALJANSO TURNYRAS, BE1 U-10, 5 VIETA

Pirma diena:

BE1 NFA U-10 1-1 FM Ateitis

BE1 NFA U-10 1-0 Granitas

BE1 NFA U-10 1-0 Žalgirietis

BE1 NFA U-10 2-3 Šiauliai

Antra diena:

BE1 NFA U-10 4-6 Panevežys

BE1 NFA U-10 2-1 Kauno Žalgirio FA

BE1 NFA U-10 0-2 Marijampolės City

FUTBOLO TRENERIO SKIRMANTO ŠEŠTAVICKO KOMENTARAS:

Turnyras buvo išties gero lygio, visos komandos žaidė kietą ir konkurencingą futbolą. Turnyro lygį nusako tai, kad paskutinėje, finalinėje grupėje, viskas sprendėsi paskutiniame ture, kur bet kuri iš 6-ių komandų galėjo užimti pirmąją vietą. Gaila, nors ir turėjome begalę progų ir, mano manymu, žaidėme gražesnį futbolą, mes pralaimėjome. Apmaudu, bet įvertinus tai, kad lengvų varžybų neturėjome, gavome gerą iššūkį ir paaugome kaip komanda. Tokie turnyrai mus augina ir kaip žaidėjus. Berniukai atidavė visą save, žaidė visose varžybose iki paskutinės minutės. O turint nuostabią palaikymo komandą – tėvelius, išties niekas nebaisu. Ačiū draugams Vilniaus „Granitas“ už galimybę surengti vakarinę treniruotę Vilniuje! Savaitgalis buvo puikus!

FUTBOLO VARTININKŲ TURNYRAS

2009 metų grupė, Joachim Lieberknecht – 1 vieta
2010 metų grupė, Emilis Starkus – 1 vieta

Tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas ir aukšto lygio futbolo treniruotės. Nori ir tu? Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į atvirą treniruotę ČIA.

Straipsnio šaltinis: http://lietuvosfutbolas.lt/