Šeštoji čempionatų savaitė turėjo keturias futbolo rungtynes, visos jos buvo žaidžiamos namų aikštėse. Daugumai komandų namų sienos atnešė pergalę – U-16 komanda varžovus įveikė įtikinamu rezultatu, U-19 ir U-13 įrodinėjant savo pranašumą, futbolo aikštėje, teko paplušėti, na o U-14 akademikai, deja, bet su pergalę sveikino varžovus. Trenerių komentarus po rungtynių skaitykite apačioje, o mes tęsiame futbolo treniruotes Kaune, nes ateinanti savaitę žada pateikti naujų išbandymų komandoms.

LIETUVOS JAUNIMO U-19 ČEMPIONATO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA 2:1 Alytaus SRC – FK Vidzgiris

20′ geltona kortelė Joris Taranauskas
26′ įvartis iš 11 m. baudinio Justas Paštukas
36′ geltona kortelė Matas Kazbaras
68′ įvartis Justas paštukas

TRENERIO DIOGO BOTAS KOMENTARAS:

Sveikinu varžovų komandą už sunkų iššūkį šį penktadienį ir už požiūrį į žaidimą. Rungtynės buvo tikras išbandymas, turėjome žaisti pilnu pajėgumu ir kovoti kaip komanda. Įvardinčiau šias rungtynes kaip vienas iš sudėtingiausių šį čempionatą ir aš džiaugiuosi, jog žaidėjai sutelkė savo dėmesį pritaikant mūsų skiepijamas idėjas ir principus aikštėje, taip galėjome įveikti varžovą ir užbaigti žaidimą pergale.

LIETUVOS JAUNUČIŲ FUTBOLO ČEMPIONATO U-14 DIVIZIONO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA 2:4 Kauno Žalgirio FA

18′ geltona kortelė Sidas Praleika
24′ geltona kortelė Justas Rakauskas
28′ įvartis Vilius Kondrotas
37′ įvartis Sidas Praleika

TRENERIO ANDRE RIJO KOMENTARAS:

Žaidimą pradėjome pralaimint, jau po penkių minučių buvome praleidę du įvarčius, o tai nepadėjo nuraminti žaidėjų ir pačio žaidimo. Puiku, jog sugebėjome suimti save į rankas ir su dideliu atsidavimu, tarpusavio pagalba bei pastangomis pagerinti žaidimo rezultatą. Nepaisant galutinio rezultato, manau kad mūsų komanda atrodė gerai, tiesa ta, kad fiziškumas kurį turi oponentai mums buvo nepakeliamas. Mūsų komandoje vaikai fiziologiškai jaunesni 2-3 metais, o U-14 divizione, tai didžiuliai skirtumai. Geriausias dalykas, kurį galėjome pasiimti iš šių rungtynių yra tai, jog net susidūrus su sunkumais mes išlaikėme savo komandos žaidimo principus, todėl aš didžiuojuosi šiais vaikais.

LIETUVOS JAUNUČIU ČEMPIONATO U-13 DIVIZIONO PIETU REGIONAS

BE1 NFA 1:0 Kauno Žalgirio FA

17′ geltona kortelė Joris Stanulis
42′ įvartis Tomas Gudaitis

TRENERIO ANDRE RIJO KOMENTARAS:

Tai tikrai nebuvo geriausias žaidimas žiūrovams. Žaidimą pradėjome gerai, spaudėme ir dažnai tai darydavome sėkmingai, bet artėjant prie priešininko vartų nepriimdavome kokybiškų sprendimų. Tai buvo itin fiziškos rungtynės su didžiulėmis dvikovomis, kurio metu buvo begalę tai prarandamo, tai atkovojamo kamuolio momentų, o tai reiškia, jog žaidimas nebuvo sklandus. Mano manymu, mes nusipelnėme pergalės ir laimei, mums pavyko ją pasiekti. Su tuo ir sveikinu futbolininkus!

PIRMOS LYGOS U-16 DIVIZIONO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA 8:1 Baltijos FA

7′ įvartis Matas Kazbaras
8′ įvartis Elingas Jonavičius
36′ įvartis Nojus Grudis
42′ geltona kortelė Nojus Grudis
48′ įvartis Matas Kazbaras
64′ įvartis Elingas Jonavičius
65′ įvartis Elingas Jonavičius
71′ įvartis Julius Virbalas
77′ įvartis Julius Virbalas

TRENERIO DIOGO BOTAS KOMENTARAS:

Žaidimą pradėjome nesusikoncentravę, tad pirmąjį įvartį praleidome jau 3-ią minutę. Gerai, kad pradėjome žaisti kaip vieninga komanda ir didinti intensyvumą, o tai lėme 3-is, per keletą minučių įmuštus įvarčius. Nepaisant rezultato, turime pagerinti savo mentalitetą ir intensyvumą žaidime, padarome per daug individualių klaidų, kurių neturėtų būti.

Tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas ir aukšto lygio futbolo treniruotės. Nori ir tu? Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į atvirą treniruotę ČIA.

Straipsnio šaltinis: http://lietuvosfutbolas.lt/