Septintąją futbolo čempionatų savaitę, BE1 Nacionalinės Futbolo Akademijos komandos nesuklupo nė karto ir toliau kovoja dėl lyderių pozicijų. BE1 NFA U-19 komanda jaunimo čempionate užtikrintai išlaiko pirmąją turnyrinės lentelės vietą, o artimiausi persekiotojai atsilieka 8 taškų skirtumu. U-14 jaunučių čempionate, jau keletą savaičių rezultatyviausiu futbolininku išlieka Vilius Kondrotas, deja BE1 NFA komanda rikiuojasi 4-oje lentelės vietoje, nuo trečios ir antros vietos atsiliekant vienu, o nuo pirmos vietos keturiais taškais. U-13 komanda tęsia sėkmingą futbolo čempionato sezoną ir užima 2-ąją turnyrinės lentelės poziciją, su lentelės lydere dalindamasi vienodu taškų skaičiumi. „Well Kid“ čempionate dalyvaujantys mažieji BE1 NFA sportininkai neapsiriboja vien čempionatu ir savaitgalį dalyvavo futbolo turnyre Vilniuje. Plačiau apie praėjusios savaitės rezultatus čempionatuose ir turnyruose skaitykite žemiau.

LIETUVOS JAUNUČIU ČEMPIONATO U-13 DIVIZIONO PIETU REGIONAS

BE1 NFA 1:0 Marijampolės FC

53′ įvartis Ignas Kulokas

TRENERIO ANDRE RIJO KOMENTARAS:

Vienos geriausių rungtynių mūsų komandai. Visose žaidimo stadijose mums sekėsi puikiai, o sklandus puolimas suteikė daug galimybių rezultatą padaryti kur kas didesniu. Sveikinu futbolininkus, turime išlaikyti šį lygį ir tęsti kovą dėl aukščiausių rezultatų.

LIETUVOS JAUNIMO U-19 ČEMPIONATO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA 5:0 Jonava

11′ įvartis Džiugas Čečkauskas
40′ įvartis Džiugas Čečkauskas
60′ įvartis Nojus Grudis
68′ įvartis Domas Slendzoka
80′ įvartis Ernestas Gudelevičius

LIETUVOS JAUNUČIŲ FUTBOLO ČEMPIONATO U-14 DIVIZIONO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA 3:1 Marijampolės FC

11′ įvartis Vilius Kondrotas
17′ geltona kortelė Sidas Praleika
40′ įvartis Airik Balasanov
50′ įvartis Sidas Praleika
54′ geltona kortelė Ignas Virbalas
58′ geltona kortelė Arnas Rudžionis
59′ geltona kortelė Vilius Kondrotas

TRENERIO ANDRE RIJO KOMENTARAS:

Nebuvome tokio lygio komanda, kokia turėtumėme būti. Tai akivaizdžiai buvo vienos silpniausių rungtynių mūsų komandai šiame čempionate. Džiugina tai, jog aikštėje vis tiek buvome geresnė komanda, nors rezultatas galėjo ir turėjo būti geresnis. Norint parodyti, jog esame viena geriausių čempionato komandų, sekančiose rungtynėse turime pateikti tvirtą atsakymą parodantį mūsų žaidimo lygį. Šią savaitę mūsų laukia tikrai daug darbo.

Tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas ir aukšto lygio futbolo treniruotės. Nori ir tu? Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į atvirą treniruotę ČIA.

Straipsnio šaltinis: http://lietuvosfutbolas.lt/