Tarptautiniais pavyzdžiais grįsta „KIX“ futbolo mokykla, kurioje dėmesys skiriamas visapusiškam vaiko tobulėjimui tiek aikštėje, tiek už jos ribų – naujovė, kurią pristato Nacionalinė futbolo akademija „Be1“.

Sostinėje įkurta futbolo mokykla „KIX“ praneša, kad treniruotės 6-11 metų vaikams Vilniuje vyks Lietuvos futbolo federacijos stadione, įsikūrusiame Stadiono g. 2, kuriame žaidžia ir treniruojasi Lietuvos vyrų futbolo rinktinė, ilgametis Lietuvos futbolo čempionas Vilniaus „Žalgiris“ ir pirmosios lygos komandos. Numatoma, kad treniruotės LLF stadione vaikams bus organizuojamos du kartus per savaitę: antradieniais ir ketvirtadieniais 18:30 val. ir šeštadieniais nuo 10 val. ryto. 

„KIX“ futbolo mokyklos trenerio Diogo Botas teigimu, treniruočių metu bus stengiamasi padėti jauniesiems sportininkams žaidimą suprasti taip, kad ilgainiui jie galėtų priimti daug geresnius sprendimus, turėtų geresnę padėtį ir gebėtų savo techninius įgūdžius efektyviai panaudoti žaidimo metu. Norima, kad vaikai šioje mokykloje gautų daug daugiau, negu galimybę pažaisti – kamuolys visur tas pats. Ypatingai daug dėmesio bus skiriama vaikų psichologinei sveikatai, motyvacijai ir krūviams, kad būtų galima išvengti nuovargio ir traumų.

Norintys tapti ateities futbolo žvaigždėmis, spauskite čia.