Praėjusią savaitę, po ilgų ir intensyvių derybų, buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp BE1 NFA ir “Consilium Sports Group Ltd”. “Consilium Sports Group Ltd”, tai organizacija besirūpinanti įvairių sporto šakų atletais. Tikimasi, jog tarp BE1 futbolo akademijos vadovo Andriaus Markevičiaus ir “Consilium Sports Group Ltd” valdybos pirmininko Mike Martin pasirašyta bendradarbiavimo sutartis atvers naujų galimybių BE1 sistemoje besitreniruojantiems futbolininkams.

BE1 futbolininkų atstovai tarptautinėje rinkoje

Pagrindinė “Consilium Sports Group Ltd” veikla yra sporto vadyba, apimanti sporto talentų atstovavimą, bei jaunųjų talentų paruošimą tapti profesionaliais atletais, treneriais, komandų ir klubų vadovais. Be sportinės karjeros vystymo, verslo grupė ypatingą dėmesį teikia būsimų profesionalių atletų išsilavinimui ir ugdymui. „Consilium Sports Group Ltd” turi ilgametę bendradarbiavimo patirtį su įvairiose futbolo rinkose dirbančiais klubais ir futbolo agentais. Organizacija padeda jauniems žaidėjams įsitvirtinti profesionalaus futbolo pasaulyje. „Consilium“ vadovai praeityje žinomų Škotijos klubų savininkai ir buvę profesionalūs klubų žaidėjai, todėl bendravimas su žymiausias klubais, jų vadovais ir savininkais yra tiesioginis, o tai padeda derantis dėl žaidėjų sutarčių, bei jų sąlygų.

“Consilium Sports Group Ltd” rūpinsis ne tik BE1 futbolininkų karjera, bet ir atstovaus juos tarptautinėse rinkose bei užtikrins legalų statusą. Organizacija futbolininkams skiria individualų dėmesį. Taip pat, atsižvelgia į kiekvieno žaidėjo profilį, žaidimo stilių, asmenybę, išsilavinimo poreikius ir taip padeda surasti kuo tinkamesnę futbolo organizaciją tobulėti.

Futbolas Kaune

Įvertinimas BE1 nacionalinei futbolo akademijai ir Kaunui

Tai didžiulis įvertinimas BE1 nacionalinei futbolo akademijai, kuri savo profesionalumu patraukė Jungtinėje Karalystėje, JAV, Kinijoje bei kitose šalyse žaidėjais besirūpinančios organizacijos dėmesį. Vienas iš pagrindinių “Consilium Sports Group Ltd” susidomėjimo Kaune įsikūrusia akademija priežasčių buvo BE1 NFA tarptautiškumas. Taip pat, išvystyta akademijos infrastruktūra, bei dėmesys visapusiškam futbolo žaidėjų ugdymui. Pavyzdžiui sprendimai į ugdymo programą įtraukti papildomas veiklas kaip užsienio kalbos mokymas, sporto psichologija.  

„Sveikiname mūsų ir BE1 nacionalinės futbolo akademijos partnerystę. Mes tai labai vertiname ir tikimes sėkmingo bendradarbiavimo ateityje. Tam mes pasitelksime visus savo turimus išteklius ir žinias abipusiai naudai sukurti“ – teigia “Cosilium Group” valdybos pirmininkas Mike Martin.

Su garsiausiomis futbolo lygomis ir klubais dirbanti “Consilium Sports Group Ltd”, planuoja glaudžiai bendradarbiauti ne tik vykdant žaidėjų peržiūras, bet ir organizuojant išvykas į tarptautinius turnyrus, padedant organizuoti juos Lietuvoje. 

„Strategiškai svarbi ir labai laukta partnerystė su savo srities profesionalais. BE1 NFA džiaugiasi turėdama galimybę pradėti dirbti su “Consilium Sports Group Ltd”. TIkimės, jog tai padės akademijai atverti Didžiosios Britanijos ir kitas rinkas. Taip pat, akademijos žaidėjams padės derantis su užsienio klubais. Labai džiugu, kai tavo žaidėją atstovauja tokio lygio organizacija, kuri per sukauptą patirtį žino kiekvieną sporto smulkmeną.“– teigė futbolo akademijos vadovas Andrius Markevičius.

Tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas ir aukšto lygio futbolo treniruotės berniukams Kaune. Nori ir tu? Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į atvirą treniruotę ČIA.