16 metų, vienas perspektyviausių savo kartos žaidėjų, Ernestas Gudelevičius jau kuris laikas į save kreipia užsienio klubų žvilgsnius. BE1 NFA atstovaujantis žaidėjas, šiuo metu yra išvykęs į peržiūrą Parma Calcio 1913 futbolo akademijoje, Italijoje. Bandomajam laikotarpiui žaidėją peržiūrai pasikvietęs klubas, turi vieną stipriausių Italijoje futbolo akademijų, ugdančių jaunuosius futbolo žaidėjus. Parma Calcio 1913 jau kuris laikas stebi BE1 NFA auklėtinių pasirodymus. Ernestas Gudelevičius BE1 NFA gretose, jaunimo čempionato metu, buvo vienas rezultatyviausiai rungtyniaujančių futbolininkų ir susilaukė dėmesio iš Europoje gerai žinomų klubų.

BE1 NFA užsienio klubų radare

Parma Calcio 1913 futbolo akademijos vadovas Luca Piazzi ir Ernestas Gudelevičius.

Džiaugiamės, kad BE1 nacionalinės futbolo akademijos žaidėjai turi galimybę būti pastebėti ir dalyvauti užsienio klubų peržiūrose net ir šiuo sunkiu pandemijos laikotarpiu. Linkime Ernestui sekmės!

Tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas ir aukšto lygio futbolo treniruotės berniukams Kaune. Prisijunk prie futbolo akademijos komandos – registruokis į atvirą treniruotę ČIA.