BE1 NFA jaunieji futbolininkai ir toliau dirba tam, jog pagerintu savo žaidimą. Pastarąją savaitę čempionatuose ir lygose patirta vienintelė nesėkmė, namų aikštėje, susitikimo su HEGELMANN LITAUEN B komanda metu. Šiuo metu NFA komanda II lygos lentelėje rikiuojasi aštunta. Jaunimo čempionatuose tarptautinių trenerių vedamos ekipos puikiai susitvarkė su užduotimis ir toliau išlaiko lyderių pozicijas. Taip pat, šį savaitgalį turnyre „Tarptautiniame turnyre Marijampolėje“ debiutavo BE1 NFA U7 komanda, kuriame jauniausieji akademikai iškovojo nugalėtojų taurę. Daugiau apie rezultatus ir trenerių komentarus skaitykite žemiau.

II lyga

BE1 NFA – FM Klaipėda. 1-0

Futbolo treneris Diogo

Trenerio Diogo Botas komentaras:

Šiandieną turėjome pamoką, kad nusiteikimas visada yra prioritetas. Tai buvo sunkus žaidimas, trūkome koncentracijos ir energijos, kai kuriems žaidėjams trūkoo fokuso vykdyti paruoštą planą. Nors turėjome rungtynių kontrolę, praleidome labai daug progų. Gynyboje taip pat stigome atsidavimo ir agresijos, tad suteikėme oponentams progų, gerai, kad jos nepavirto įvarčiais. Džiaugiuosi trimis taškais, bet kitame mače turime kautis daugiau ir parodyti visiškai kitokį nusiteikimą.

LIETUVOS JAUNUČIŲ ČEMPIONATO U-13 DIVIZIONO PIETŲ REGIONAS

BE1 NFA U13 – Kauno Žalgirio FA. 4-2

Futbolo treneris Miguel

Trenerio Miguel Mesquita komentaras:

Komanda parodė puikų nusiteikimą mače prieš stiprią komandą. Viso žaidimo metu komanda nesuteikė progų oponentams. Deja, per paskutines 10-15 minučių komanda prarado koncentraciją ir dvi klaidos virto įvarčiais į savus vartus. Vis dėl to komandos pasirodymas buvo geras ir džiaugiuosi, jog laimėjome Kauno derbyje.

II lyga

BE1 NFA – HEGELMANN LITAUEN B. 0-1

Futbolo treneris Diogo

Trenerio Diogo Botas komentaras:

Didžiuojuosi komanda, jie padarė nuostabų darbą žaidžiant prieš komandą, kurios sudėtyje buvo žaidėjų iš A lygos. Visada smagu turėti iššūkių ir tokių rungtynių, nes tai padeda augti ir tobulėti. Nors varžovas ir buvo stipresnis, mes sugebėjome kautis ir konkuruoti, o tai rodo, jog potencialo yra. Su komandine dvasia ir nusiteikimu, esu tikras, kad mes pasieksime savo tikslus ir komanda užbaigs sezoną stipresnę ir pasiruošusi dar aukštesniam lygiui.

PIRMOS LYGOS U-16 DIVIZIONO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA U16 – FM Olimpas. 7-3

Treneris Alejandro Rodriguez

Trenerio Alejandro Rodrigues Arcas komentaras:

Rezultatas šių rungtynių neatspindi. Nors užbaigėme mačą 7-3, nežaidėme taip kaip norėjome. Daug klaidų gynyboje ir kontrolės trūkumas aikštės viduryje. Pirmajame kėlinyje žaidimas bangavo ir rezultatas 3-2 rodė priešininkų motyvaciją ir agresyvumą. Vis dėl to mūsų komanda taip pat parodė sportinį pyktį ir sukūrė daug progų, deja, ne visos buvo išpildytos. Antroji mačo dalis buvo geresnė, su daugiau kontrolės, įvarčių. Nepaisant „banguotų“ rungtynių turime dar 3 taškus, bet turime dirbti tobulindami futbolo elementu ir koncentraciją žaisdami stabilesnį žaidimą.

LIETUVOS JAUNIMO U-19 ČEMPIONATO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA U19 – FM Žaibas. 4-2

„Tarptautinis futbolo turnyras Marijampolėje

U7 komanda

Skrimantas Šeštavickas

Trenerio Skirmanto Šeštavicko komentaras:

Pirmas turnyras, pirma taurė ir tik teigiamos emocijos. Mūsų akademijos tikslas, kad visi vaikai žaistų, tad U7 komanda, nėra išimtis. Laimėjome 4 rungtynes, pralaimėjome 1, bet ne rezultatai šiame amžiuje svarbu. Svarbu, kad vaikai pamiltų futbolą ir norėtų žaisti dar ir dar. O patys mažiausieji parodė, kad tos meilės futbolui jau yra pakankamai. Puikūs įgūdžiai ir svarbiausia šypsena veide! Čia dar tik kelio pradžia, tad palinkėsiu berniukams dar daug daug varžybų ir dar daugiau teigiamu emocijų!

Futbolas vaikams ir jaunimui, tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas, profesionalios futbolo treniruotės. Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į bandomąją treniruotę ČIA.