Artėjanti vasarą BE1 nacionalinės futbolo akademijos žaidėjų koncentracijai įtakos nedaro, šį savaitgalį iš ketverių rungtynių pasiekti trys laimėjimai. Taip pat, sudalyvauta BFA CUP turnyre, kur jaunieji BE1 akademijos žaidėjai varžėsi su savo bendraamžiais ir į viršų kėlė nugalėtojų taurę. Rezultatai ir trenerių komentarai apačioje.

II lyga

BE1 NFA – FK Nevėžis B. 3-0

Futbolo treneris Diogo

Trenerio Diogo Botas komentaras:

Puikus pasirodymas. Pirmajame kėlinyje mes kontroliavome žaidimą, bet pamiršome apie vieną iš išsikeltų tikslų – užsispyrimą ir atkaklumą. Antrajame kėlinyje mes tai prisiminėme ir žaidėme aukštu intensyvumu taip susikurdami daugiau progų. Esu laimingas dėl žaidėjų pasirodymo ir antro kėlinio. Dabar koncentruojamės ties sekančiomis rungtynėmis, kuriose taip pat norime iškovoti 3 taškus.

LIETUVOS JAUNUČIŲ U-13 ČEMPIONATAS

BE1 NFA U13 – FA Dainava. 3-0

LIETUVOS JAUNIMO U-19 ČEMPIONATAS

BE1 NFA U19 – SFA Vilniaus Vytis. 4-2

Futbolo treneris Diogo

Trenerio Diogo Botas komentaras:

Labai nesėkmingas pirmasis kėlinys. Nors ir kontroliavome žaidimą, komandą atrodė įsitempusi ir negalinti įmušti įvarčių, o to pasekoje praleidome du įvarčius. Pertraukos metu bandėme motyvuoti žaidėjus ir skatinome pradėti žaisti kaip komandai. Taip pat atlikome keletą taktinių pakeitimų, kurie pridėjo komandai drąsos, o žaidimui intensyvumo ir kokybės. Galbūt nuskambės keistai, bet esu laimingas dėl praleistų įvarčių, kurie buvo puiki pamoka žaidėjams.

LIETUVOS JAUNUČIŲ FUTBOLO ČEMPIONATO U-14 DIVIZIONAS 

BE1 NFA U14 – Baltijos FA. 4-5

BFA CUP

BE1 NFA U10 komanda

Skrimantas Šeštavickas

Trenerio Skirmanto Šeštavicko komentaras:

Sunkus savaitgalis, bet su daug gerų pamokų. Žaidėme prieš geras komandas, kurios metė mums iššūkį. Kadangi mano kaip trenerio noras yra duoti žaidimo laiko visiems futbolininkams, dalyvavome A ir B lygio turnyruose. A lygio turnyre berniukams pritrūko jėgų. Manau, tą lėmė konkurencingų varžybų stoka, nes šioje grupėje visos komandos buvo itin stiprios. Džiugu, jog berniukai laikėsi žaidimo plano ir klydo tikrai nedaug, tik už kiekvieną klaidą buvome nubaudžiami. Puolime susikūrėme progų, kas tikrai džiugina, bet su atakų užbaigimu turime bėdų. Po šio turnyro man aiškiau, ties kur turėtume dirbti treniruotėse.

B lygio turnyre berniukai rungtyniavo visiškai atsipalaidavę, nors šios komandos daugumą sudarė metais jaunesni futbolininkai. Individualiai ir komandiškai buvome pranašesni ir užtikrintai kėlėme taurę į viršų! Šiame turnyre džiaugiausi stebėdamas savo auklėtinius.

Didžiuojuosi abiem komandomis, nes tai tik kelio pradžia, svarbu dirbti toliau.

Futbolas vaikams ir jaunimui, tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas, profesionalios futbolo treniruotės. Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į bandomąją treniruotę ČIA.