Nors ir buvo ypatingai karšta savaitė, ji nesutrukdė BE1 nacionalinės futbolo akademijos sportininkams pasiekti taip ilgai siektų tikslų. Praeita savaitė aiškiai parodė, jog BE1 nauja jėga futbole ir niekas jos nesustabdys. Laimėtos visos 3 žaistos varžybos: Birželio 25d. U19 prieš Panevėžį 2:1 (finalas), Birželio 26d. U13 prieš „Olimpas“ 4:3, Birželio 27d. U16 prieš „Bangą“ 2:1(finalas). U19 iškovojo Lietuvos čempionų taurę, o U16 iškovojo pirmos lygos Lietuvos futbolo čempionų taurę. Be1 – auginame ateities žvaigždes. Trenerių komentarai apačioje.

Futbolo treneris Diogo

Trenerio Diogo Botas komentaras:

Noriu padėkoti ir pasveikinti Panevėžio komandą už sunkias varžybas, finalinė kova buvo labai gera. Dėkoju visiems savo žaidėjams už visas pastangas ir begalinį pasiaukojimą, už iškovotą čempionų taurę. Ši pergalė buvo mūsų pagrindinis tikslas, kurį kartu pasiekėme. Esu laimingas, jog ši kova buvo labai sunki ir kiekvienas žaidėjas galėjo įrodyti savo tikrąją vertę, psichologinę ir komandinę dvasią. Didžiuojuosi galimybe būti šios komandos treneriu ir matyti kaip komandos nariai patobulėjo ir užaugo šio sezono metu. Jūs to nusipelnote. Ačiū.

U19 BE1 NFA 2:1

Futbolo treneris Miguel

Trenerio Miguel Mesquita komentaras:

A game that we made more mistakes than usual, what is showed by the result, with 3 goals conceded. Still, we got the 3 points, in a phase of the season that the players are already really fatigued..

Šiose varžybose padarėme daugiau klaidų nei įprasta. Dėl šios priežasties leidome įmušti mums 3 įvarčius, tačiau tai nesutrukdė mums laimėti. Džiaugiuosi pergale, ji tikrai nebuvo lengva, ypač kai žaidėjai jaučia tokį didelį nuovargį.

BE1 NFA 4-3

Futbolo treneris Miguel

Trenerio Miguel Mesquita komentaras:

Kaip ir tikėjomės buvo labai sunkios varžybos, nes priešininkų komanda gynėsi labai stipriai. Jų gynyba apsunkino mūsų galimybes pelnyti įvarčius. Tačiau nepaisant jų gynybos, mūsų žaidėjai aukojosi, atidavė visą save ir pelnė čempionų taurę.

BE1 NFA 2:1

Futbolas vaikams ir jaunimui, tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas, profesionalios futbolo treniruotės. Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į bandomąją treniruotę ČIA.