OPTIBET I LYGA 2022 BE1 NFA 0:0 FK Nevėžis

Tai buvo antros rungtynės per keturias dienas. Žinojom, kad jos nusimato labai sunkios. Kaip ir tikėtasi rungtynės prasidėjo strategišku ir tiksliu abiejų komandų žaidimu, todėl visas veiksmas pagrinde vyko viduryje aikštės. Pirmas kėlinys baigėsi lygiosiomis, o antrame kėlinyje komanda pradėjo spausti varžovus, buvo išprovokuotas 11 m. baudinys, kuris, deja, buvo nerezultatyvus. Iki paskutinės rungtynių minutės komanda kūrė atakas ir bandė įmušti įvartį, tačiau nei viena ataka tuo nepasibaigė. Dabar nelieka nieko kito kaip tik toliau tobulėti ir kitoms rungtynėms ruoštis dar atkakliau.

16‘ Julius Virvilas geltona kortelė

36’ Deitonas Vinckus geltona kortelė

39 ‘ Demian Popovici geltona kortelė

41’ Arnas Paura geltona kortelė

53’ Martynas Džiugas geltona kortelė

87’ Karolis Skamarakas geltona kortelė

SAMSUNG GALAXY WATCH EJL U15 DIVIZIONAS 2021/2022

KAUNO ŽALGIRIO FA 0 : 2 BE1 NFA

46ĮVARTIS!  0:1  Vilius Kondrotas
50Geltona kortelė  Vilius Kondrotas
50Geltona kortelė  Majus Žižys
56ĮVARTIS!  0:2  Tomas Gutauskas

J.Carlos Magro BE1 NFA U15 U17 treneris


Puikus visos komandos pasirodymas ypatingai sudėtingomis sąlygomis. Per pirmąjį kėlinį bandėme išsiaiškinti veiksmingiausią strategiją – tai padarius iškart pavyko kurti daug atakų, tačiau nei viena iš jų nebuvo realizuota. Nuo antro kėlinio pirmos minutės komandos nuotaika visiškai pasikeitė – kovingumas, motyvacija ir susikaupimas buvo pagrindinės emocijos, kurias vaikinai rodė aikštėje. Atakuoti ir spausti varžovus pradėjom nuo pat kėlinio pradžios, o 56’ buvo įmuštas pirmasis įvartis, tačiau to neužteko – žinojom, kad esam stipresni už varžovus, ypatingai ištvermės atžvilgiu, dėl ko pavyko dar labiau spausti priešininkus ir atkovoti lengviau kamuolius. Likus 14 minučių iki rungtynių pabaigos buvo įmuštas antras įvartis, tačiau komanda nenusileido ir toliau bandė didinti rezultatą. Daugiau įvarčių nepavyko įmušti, tačiau grįžome su užtikrinta pergale ir be praleistų įvarčių.

OPTIBET I LYGA 2022 FA Šiauliai B 0:2 BE1 NFA

24Geltona kortelė  Arnas Paura
47ĮVARTIS!  0:1  Rokas Lavron Mazur
77ĮVARTIS!  0:2  Martynas Džiugas

Pablo Rios Freire BE1 NFA vyriausiasis treneris

Po pergalės ir dviejų rungtynių, kurios baigėsi lygiosiomis komandai reikėjo parodyti rezultatyvų žaidimą, kuris atspindėtų žaidėjų aukštą lygį. Rungtynių pradžioje abi komandos žaidė lygiai, BE1 komandai nepavyko greitai reaguoti ir teisingai interpretuoti žaidimą. Pirmo kėlinio antroje pusėje visgi pavyko sukurti 2 pavojingus epizodus, tačiau vienas atsimušė į virpstą, o antras skriejo tiesiai į varžovų gynėją. Antrame kėlinyje pasijautė visiškai kitos emocijos – energija, agresija, susikoncentravimas. Antrame kėlinyje pirmomis minutėmis įmuštas įvartis suveikė kaip dar didesnė motyvacija kurti daugiau atakų, spausti varžovus. Bandymai pasiteisino ir 77‘ buvo įmuštas antrasis ir paskutinis šių rungtynių įvartis. Noriu pasidžiaugti visa komanda, kad saugojo kamuolį ir valdė žaidimą.

SAMSUNG GALAXY WATCH EJL U17 DIVIZIONAS 2021/2022

NFA BE1 3:0 Kauno žalgiris FA

Matas Kazbaras ĮVARTIS!  1:0 16

Ugnius Avizovas Geltona kortelė 36

Nojus Grudis ĮVARTIS! (IŠ 11 M. B.)  2:0 46

Kasparas Kriščiūnas ĮVARTIS!  3:0 78

J.Carlos Magro BE1 NFA U15 U17 treneris

Po pralaimėtų rungtynių likome antri turnyrinėje lentelėje tai buvo didelė paskata susiimti šių rungtynių metu ir parodyti tikrus gebėjimus. Pirmomis minutėmis pastebėjome varžovų silpnąsias vietas ir pritaikėme strategijas pagal varžovus. Tai pasiteisino labai greitai ir jau 15 minutę buvo įmuštas pirmasis įvartis. Pirmojo kėlinio metu kitos progos nebuvo realizuotos, tačiau supratome, kad mes esame tikrai stipresni už varžovus ir šias rungtynes laimėsime. Komanda išliko vieninga, pradėjo žaisti užtikrinčiau ir spausti juos, dėl ko buvo įmušti dar du įvarčiai. Puikus komandos žaidimas ir užtikrinta pergalė prieš stiprius varžovus.

SAMSUNG GALAXY WATCH EJL U15 DIVIZIONAS 2021/2022

BE1 NFA 2:0 FK Aidas

Lukas Leontjevas ĮVARTIS!  1:0 23

Vakaris Uleckas ĮVARTIS!  2:0 35

Rapolas Jasulevičius Geltona kortelė 41

Arminas Astafejevas Geltona kortelė 59

J.Carlos Magro BE1 NFA U15 U17 treneris

Žinojome, kad esame stipresni už šią komandą, tačiau nenorėjome rizikuoti prarasti 3 taškus turnyrinėje lentelėje, norėjome išlaikyti skirtumą, todėl nerizikavome ir atidavėme visą save. Jau pirmajame kėlinyje pavyko įmušti pirmą įvartį, o paskutinėmis pirmo kėlinio minutėmis į varžovų vartus dar kartą skriejo kamuolys. Antrą kėlinį tikslas buvo valdyti kamuolį ir žaidimą, nesuteikti jokių progų varžovams išlyginti rezultatą. Rungtynės baigėsi rezultatu 2:0 ir buvo išlaikyta pirmoji vieta turnyrinėje lentelėje.

Šaltinis: lietuvosfutbolas.lt

Futbolas vaikams ir jaunimui, tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas, profesionalios futbolo treniruotės. Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į bandomąją treniruotę ČIA.