I LYGA BE1 NFA 3 – BFA 2

Chukwudi Abiodun Adalumo ĮVARTIS!  1:0
Michael Wilfried Zate ĮVARTIS!  2:1
Rokas Lavron Mazur ĮVARTIS!  3:1

 
2

Pablo Rios Freire BE1 NFA vyriausiasis treneris

Rungtynes pradėjome aktyviai nuo pat pradžių ir 2 minutę pavyko įmušti pirmą įvartį. Toliau buvo sukurta daug pavojingų epizodų, tačiau kamuolys visada skriedavo šalia vartų. Nuo pirmo kėlinio 25 minutės pradėjo jaustis nuovargis, motyvacija nukrito, dėl ko varžovai pradėjo kurti daugiau progų ir pirmo kėlinio pabaigoje rezultatą išlygino 1:1. Antrą kėlinį pradėjome labai panašiai kaip ir pirmąjį – intensyviu žaidimu, dėl kurio buvo įmuštas įvartis pirmomis minutėmis. 68 minutę pavyko įmušti trečiąją įvartį. Dėl 11 metrų baudinio varžovams pavyko rezultatą sušvelninti – 3:2, tačiau rungtynės baigėsi mūsų pergale, dėl ko labai didžiuojuosi visa komanda.

BALTIC CUP QUARTER FINALS KLAIPEDOS FM 3 – BE1 NFA 2


J.Carlos Magro BE1 NFA U15 U17 treneris

Rungtynes pradėjome su neteisingu žaidimo suvokimu žaisti plačiai, atliekant daug perdavimų. Skubėjome, dėl ko praradome daug kamuolių. 16 minutę praleidome pirmąjį įvartį į savo vartus, tačiau greitai grįžome į žaidimą dar labiau motyvuoti ir išlyginome rezultatą. Įmušus pirmąjį įvartį dar labiau pavyko susikaupti, pradėjome geriau valgyti kamuolį, sukūrėme kelis pavojingus epizodus, kurie skriejo netoli varžovų vartų, tačiau dėl koncentracijos trūkumo gynyboje praleidome antrąjį įvartį. Įvartis suveikė kaip didesnė motyvacija, komanda net negalvojo pasiduoti ir išlygino rezultatą pirmo kėlinio pabaigoje įmušant 11 metrų baudinį. Antras kėlinys buvo kova su daug praleistų progų tiek mūsų tiek varžovų. Paskutinę antro kėlinio minutę dėl mūsų pačių klaidos varžovai mušė 11 metrų baudinį, kuris buvo lemiamas ir rezultatas patapo 2:3.

U15 B1 NFA 0 – KLAIPEDOS FM 1

J.Carlos Magro BE1 NFA U15 U17 treneris

Nemanėm, kad rungtynės bus sunkios, tačiau šiame sporte pirma turi sužaisti, kad sužinotum. Nuo pat pradžių valdėme žaidimo ritmą. Pirmame kėlinyje buvo daug neišpildytų progų, tačiau baigėme kėlinį rezultatu 2:0. Antras kėlinys buvo analogiškas – ir toliau valdėme kamuolį ir žaidimą. Turėjome daug progų, o kelias iš jų pavyko išnaudoti ir pabaigti pirmąsias šio turnyro rungtynes pergale 6:0.

Šaltinis: lietuvosfutbolas.lt

Futbolas vaikams ir jaunimui, tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas, profesionalios futbolo treniruotės. Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į bandomąją treniruotę ČIA.