„Be1“ sporto klubo komandą papildė dar vienas narys – Vladas Baliukas.

V.Baliukas jau 11 metų intensyviai siekia geriausių rezultatų lengvojoj atletikoj, šuolio su kartimi rungtyje. Iki šiol Vladas jau yra sukaupęs gana didelį pergalių bagažą. Paprašytas prisiminti įspūdingiausias pergales V.Baliukas prasitarė, jog būtų sunku išskirti vos keletą laimėjimų, nes kiekviena nauja pergalė yra pergalė, tačiau galiausiai išskyrė šias: 2015 metais iškovojo 1-ąją vietą Baltijos šalių U-16 lengvosios atletikos čempionate, 2016 metais pasiekė Lietuvos 16-mečių šuolių su kartimi rekordą – 4.56m., 2017 metais pakartojo savo rekordą pasiektą 2016 metais, tik šįkart tai padarė jau kitoje amžiaus grpėje 17-mečių šuolių su kartimi rungtyje. Taip pat 2017 metais užėmė garbingą 4-ąją vietą ECCC (European Champion Clubs Cup) U-20 čempionato A grupėje.

Vladas džiaugiasi, kad visa „Be1“ komanda labai šiltai ir draugiškai priėmė jį į savo gretas. „Visgi šiais laikais, kai konkurencija tarp lengvosios atletikos sportininkų yra tokia didelė, nėra lengva sutarti su savo kolegomis, kad ir kaip jiems linkėtum gero, galiausiai žiūri tik savo interesų, todėl smagu, kad „Be1“ komanda yra mišri ir tai labai jaučiasi, nes jie visi kaip kumštis, kartu siekia geriausių savo rezultatų“, – sakė V. Baliukas.

Vladas tikisi, kad tapimas „Be1“ sporto klubo komandos dalimi padės jam pasiekti dar aukštesnių rezultatų ir galbūt 2020 metais išvykti į Olimpines vasaros žaidynes.