„Be1“ sporto klubo buriuotojas sulaukė gerų žinių

„Be1“ sporto klubo buriuotojas sulaukė gerų žinių Šių metų gruodžio 27d. „Vaidilos teatre“ įvyko Lietuvos Buriuotojų Sąjungos organizuojami kasmetiniai apdovanojimai, kurių metu buvo paskelbti geriausi 2017 metų buriuotojai, treneriai ir kt. „Be1“ sporto klubo buriuotojas Domantas Juškevičius šiuose apdovanojimuose buvo nominuotas “Metų jaunasis buriuotojas” kategorijoje.

Po ilgų laukimo minučių Domantas Juškevičius buvo paskelbtas „Metų jaunuoju buriuotoju“.

„Džiaugiuosi, kad po metų pertraukos susigrąžinau geriausio jaunojo buriuotojo vardą. Tačiau nesureikšminu šio apdovanojimo, be abejo yra malonu tapti geriausiu savo kategorijoje, bet žinau kiek laiko, treniruočių ir užsispyrimo man kainavo pasiruošimas visoms varžyboms kuriose dalyvavau šiais metais ir kurių rezultatas yra šis apdovanojimas.“ – sakė D. Juškevičius.

Domantas Juškevičius 2017 metais užėmė 1-ąją vietą Lietuvos Respublikos čempionate Laser Radial vyrų įskaitoje, taip pat 1-ąją vietą laimėjo tarptautinėje regatoje „Rudens vėjas“ Laser Standard bendroje įskaitoje, o Laser Radial vyrų Pasaulio čempionate užėmė garbingą 24 -tą vietą.

Visa „Be1“ komanda sveikina Domantą Juškevičių ir ateinančiais 2018 metais linki jam gero vėjo, kuris atneštų dar didesnių pergalių!

Nuotraukų šaltinis: “Sailing Pictures of Lithuania”