Jauniausias “Be1” komandos narys skina pergales

Jauniausias “Be1” sporto klubo atletas Tautvydas Tiškus užtikrintai pradėjo savo naująjį sezoną. Sausio 20d. Klaipėdoje vykusiose vaikų lengvosios atletikos varžybose “Žemaitijos taurė” šuolio į tolį rungtyje, nušokęs 4.80m, Tautvydas iškovojo 1-ąją vietą ir aukso medalį.

“Tiesą pasakius ši pergalė buvo gana netikėta, net nesapnavau apie tokį ženklų atotrūkį nuo konkurentų. Džiaugiuosi pasiektu rezultatu ir labai dėkoju savo treneriui Aivarui Pranckevičiui už tai kad padėjo pasiruošti šioms varžyboms. Manau ši pergalė tai mūsų abiejų nuoseklaus darbo ir įdėtų pastangų rezultatas.” – po pergalės sakė T. Tiškus.

Nors Tautvydas Tiškus sportuoja tik 3-jus metus, bet per šį trumpą laikotarpį pasiekti rezultatai kalba patys už save. Iš viso T. Tiškus savo pergalių krepšelyje turi tris 1-ąsias vietas, tris 2-ąsias bei tris 3-iąsias vietas.

“Be1” komanda sveikina Tautvydą su pirmuoju aukso medaliu šiais metais ir linki nesustoti siekti sporto aukštumų. Taip pat dėkojame mūsų fizinio rengimo treneriui Aivarui Pranckevičiui už puikiai parinktą treniravimosi metodiką ir pirmąsias pergales šiais metais.