Įsibėgėjus vasaros sezonui mes vis daugiau gerų žinių apie mūsų sportininkų startus išgirstame iš įvairių Europos arenų, tačiau šį kartą šypseną veiduose kelią ne sportininkų pasiekimai. Šiomis naujienomis norime pasidalinti ir su jumis! Naujieji mūsų partneriai UAB „Aconitum“ savo gaminamais produktais jau padeda mūsų sportininkams siekti maksimalių rezultatų, pasirengti naujiems sezonams bei atsigauti po varginančių treniruočių ar varžybų.

„Aconitum“ – Lietuvos gamintojas, kuriantis ir gaminantis augalinius vaistus ir maisto papaildus nuo 1999 metų. GMP sertifikatas patvirtina, jog „Aconitum“ gamyba atitinka aukščiausius farmacijos kokybės sistemos reikalavimus. Įmonė tausoja gamtą – gamyboje naudoja atsinaujinančią energiją: saulės kolektorius ir geoterminį šildymą.

„Mums labai malonu, kad tokie savo srities profesionalai, kaip „Aconitum“ nusprendė atsiliepti į mūsų kreipimąsi ir sutiko mūsų sportininkus remti savo gaminamai preparatais. Šiuolaikiniame sporte, kur konkurencija yra milžiniška, iš atletų stengiamasi išspausti maksimumą, todėl be tinkamų maisto papildų atlaikyti tokius nežmoniškus krūvius yra labai sudėtinga” – savo mintimis dalinosi komandos fizinio rengimo treneris Paulius Gedikas. „Aconitum“ kompanijos asortimentas ir kokybė leis mūsų sportininkams tuos krūvius pernešti lengviau – pagreitins atsistatymo procesus, sumažins persitreniravimo ir traumų riziką bei pagerins miego kokybę. Tai žinoma ne tik pagerins sportininkų rezultatus, bet ir palengvins mano darbą“ – papildė Paulius Gedikas.

„Labai malonu, kad tokia socialiai atsakinga įmonė kaip „Aconitum“ tapo mūsų partneriu. Dėkojame, kad mus išgirdo ir įvertino mūsų siekius bei jau atliktus darbus. Šiuo pagrindu vis daugiau įmonių tampa mūsų komandos dalimi. Juk remiant komandą, natūraliai pradeda rūpėti jos pasiekiami rezultatai ir veikla“ – nauju partneriu džiaugėsi „Be1“ vadovas Andrius Markevičius – „O kai tavo pastangas įvertina tokie rinkos lyderiai kaip „Aconitum“, tai paglosto širdį. Tada suvoki pats, kad verta stengtis, kai kiti tavo pastangas įvertina“.

Norėtume paraginti ne tik profesionalius sportininkus, bet ir kitus, rinktis „Aconitum“ produkciją, kurią jau patys išbandėme ir įvertinome. Pirmieji mūsų atsiliepimai – labai teigiami. Vieniems pagerėjo miego kokybė, kitiems kraujo tyrimai parodė „stipresnį kraują”, tretiems atsirado papildomų jėgų varžybų sezono viduryje. Vartojami vitaminai tapo neatsiejama vasaros sezono dalimi, nes prisidėjo mūsų sportininkų mineralų balanso palaikymo organizme. Todėl yra svarbu, kad tokia lietuviška ir socialiai atsakinga kompanija, kaip „Aconitum“, ne tik tyliai prisidėda prie daugelio kilnaus tikslo projektų, bet ir prisideda prie mūsų „Be1“ sportininkų sveikatos palaikymo.

Daugiau apie mūsų partnerį galite rasti www.aconitum.lt, o jų produkcijos įsigyti visose Lietuvos vaistinėse.