Jau ilgą laiką kryptingai ieškome rėmėjų, siekdami pagerinti sąlygas esamiems klubo nariams ir suteikti galimybę prie mūsų prisijungti naujiems perspektyviems sportinin    kams. Džiaugsmingai norime pranešti, kad po ilgų derybų į mūsų rėmėjų gretas prisijungė didžiausias prekybos kompleksas Kauno regione ir vienas didžiausių Lietuvoje – UAB Prekybos miestelis ,,Urmas”.

Derybos buvo ilgos, kadangi ,,Urmas” administracija nenorėjo tapti tik statistiniais „Be1“ remėjais. Jų siekis yra sveikatinti visuomenę organizuojant masines treniruotes ,,Urmas” teritorijoje, taip siekiant pagerinti kauniečių sveikatos būklę: masinės nemokamos treniruotės netradicinėje aplinkoje skatina žmones ne tik sportuoti (stiprinti kūną ir gerinti ištvermę) prižiūrint profesionaliems fizinio rengimo treneriams ir atliekant įvairioms sporto šakoms būdingus pratimus, tačiau ir vienija kauniečius bendradarbiauti, jungtis į komandas – siekti vieno tikslo kartu.

,,Ilgą laiką ,,Urmas” stengiasi ne tik pritraukti kauniečius apsipirkti gausų ir įvairų prekių asortimentą turinčiose prekybos miestelio prekybininkų parduotuvėse, tačiau ir aktyviai siekia įsilieti į miesto kultūrinį ir visuomeninį gyvenimą – organizuojame įvairius renginius ir šventes. Kadangi mūsų administracijos kolektyvas yra labai aktyvus ir įvairiapusiškas, savo tuo metu dar tik būsimiems partneriams iškėlėme užduotį pritraukti Kauno miesto gyventojus ir svečius į masines treniruotes. VšĮ „Be1Sc“ mus sudomino tuo, kad tai yra jaunas, tačiau veržlus ir greitai augantis sporto projektas, apjungiantis įvairias sporto šakas“ – teigė Jonas Plenta, prekybos miestelio ,,Urmas” rinkodaros vadovas.

,,Džiugu, kai ilgamečiai rinkos lyderiai ir miesto prekybinio veido formuotojai įvertina mūsų sporto klubą, siekius nugalėti ir prisideda prie mūsų augimo. Taip pat džiugina jų siekis įtraukti mus į visuomenį sportinį gyvenimą – formuoti mūsų sportininkų sampratą, kad turime ne tik gauti naudos iš visuomenės, bet ir duoti grąžą miestui. Tikimės, kad kauniečiai pamėgs „Be1“ klubo organizuojamas įvairias masines treniruotes ir kartu su ,,Urmas” prisidėsime prie sveikos gyvensenos skleidimo Kauno mieste” -sako „Be1“ komandos vadovas Andrius Markevičius.

Jau beveik mėnesį ,,Urmas” teritorijoje „Be1“ klubo vykdomos masinės bėgimo, kovos menų, funkcinės, įvairaus pobūdžio žaidybinio treniruotės sulaukė didelio Kauno miesto gyventojų dėmesio. Tiek aktyvų laisvalaikį mėgstantys žmonės, tiek patyrę įvairių sporto šakų atstovai renkasi į treniruotes, norėdami ne tik intensyviai užsiėminėti dinaminiu sportu, tačiau ir statinių pratimų pagalba sustiprinti kūną, kad jis būtų pajėgus atlaikyti didesnius krūvius įvairių distancijų bėgimo, plaukimo, kovos menų ir kitų sporto šakų užsiėmimo metu. Treniruočių metu visada tvyro pozityvi atsmosfera, kurią sukuria pagal muzikos ritmą judantys kauniečiai, kurie net ir būdami pavargę neslepia šypsenų ir noro sportuoti, bei motyvacijos ir užsidegimo nestokojantys treneriai.

Visas „Be1“ sportininkų kolektyvas taria nuoširdų ačiū prekybos miesteliui ,,Urmas” ir pažada atsidėkoti savo pergalėmis.