Bent kartą kiekvienas iš mūsų yra pastebėjęs ,,Bridgestone’’ prekės ženklą tiek renginiuose, tiek įvairiose reklamose. Tai pasaulinis prekės ženklas, lyderiaujantis padangų rinkoje, ir kuris nuo šiol prisidės ne tik prie „Be1“ sportininkų klubo rengiamų renginių, bet ir sportininkų paramos. Ši korporacija rinkos lyderiais yra laikomi ne veltui. Tai didžiulė koorporacija, kuri parduoda savo produktus daugiau kaip 150 šalių, o joje dirba daugiau kaip 126 000 žmonių. „Bridgestone“, garsėdama kaip padangų pardavimo įmonė, savo asortimentą papildo ir įvairiomis kitomis prekėmis, kaip pramoniniai gaminiai, cheminiai produktai ir sporto prekes.

Kompanija aktyviai dalyvauja sportinėje veikloje, kurią pradėjo dar 1963 m. Japonijos didžiojo prizo lenktynėse. Su „Bridgestone“ padangomis „Formulė 1“, „Moto GP“, „Indycar“, „Le Mano“ 24 valandų lenktynėse ir daugelyje kitų garsių varžybų dalyvavo tokie įžymūs sportininkai, kaip Michaelis Shumacheris, Valentino Rosi ir kiti. Taip pat, šį imonė prisideda prie 2020 TOKYO Olimpinių žaidynių ir yra jų oficialus partneris. Todėl įmonei, turinčiai sportinį interesą bei įvykus deryboms su „Be1“ klubu, „Bridgestone“ sutiko prisidėti prie vykdomų projektų ir skatinti žmones įvairiai sportuoti masiniuose renginiuose, bei pagalbos atletui, siekiant jo tikslų.

Mums labai malonu, kad tokia stambi įmonė, kaip „Bridgestone“, būdama artėjančios Olimpiados partneriu, nusprendė bendradarbiauti su „Be1“ klubu. Tikimės, jog ši partnerystė duos abipusės naudos. Nuo šiol, su tokiu stipriu užnugariu, užsibrėžtų tikslų siekti bus kur kas lengviau!