„Stuburo klinika“ rūpinsis „Be1“ sportininkų atletiniu rengimu

Rodos, jog pirmoji žiemos diena atkeliavo ne tik su džiugom kalėdinėm nuotaikom, bet taip pat su savim atsinešė ir gausybę dovanų. Viena iš jų – „Stuburo Klinika“.

„Stuburo Klinika“ oficialiai tapo „Be1“ sporto klubo rėmėja. Sutarties pagrindu tapo tai, jog „Stuburo Klinika“ rūpinsis „Be1“ sportininkų atletiniu parengimu.

„Aš džiaugiuosi, kad „Stuburo klinika“ taikydami skirtingas metodikas prižiūrės mūsų sportininkų fizinę sveikatą, nes kaip visi žinome fizinis pasirengimas yra vienas svarbiausių aspektų siekiant aukščiausių rezultatų“ – teigė „Be1“ vadovas Andrius Markevičius.

„Esame laimingi galėdami prisidėti prie jaunųjų Lietuvos sporto talentų ir tikimės jiems padėti atskleisti visą savo, kaip sportininko potencialą“, – sakė „Stuburo Klinika“ vadovas Ramūnas Urbelis.

„Stuburo Klinika“ taiko analogų pasaulyje neturinčias MAITLAND, MULLIGAN ir MANUAL CONCEPT manualines terapijos metodikas, atlieka pacientui būtinus tyrimus, diagnostiką, pasyvias bei aktyvias sąnarių, stuburo mobilizacijas, neurodinamiką ir mobilizacijas su judesiu.

Unikalių šių metodikų stiprioji pusė – klinikinis mąstymas ir ištyrimas. Specialistas, dirbantis su MAITLAND ir MANUAL concept terapija, didelį dėmesį skiria paciento savijautai, jo nusiskundimams bei reakcijai į jo atliekamus veiksmus. Kitaip tariant tai diagnostinių ir gydomųjų metodų sistema gydant rankomis, skirta palaikyti sveikai žmogaus kaulų ir raumenų sistemos funkcijai.

Sportininkams taip pat bus taikoma speciali MULLIGAN metodika, kurios pagrindiniai principai – paciento judesių kontroliavimas ir gydymas be jokio skausmo. Ši manualinės terapijos metodika atliekama tiek pasyviai, tiek kartu su judesiu. Sausgyslės, raiščiai ir raumenys iškart prisitaiko prie naujos sąnario padėties.

Naujos partnerystės privalumus nekantrauja išbandyti ne tik komandos sportininkai, bet ir pats komandos vadovas A.Markevičius. „Pirmiausia tai pats išbandysiu, – juokavo jis. – Visada smagu dirbti su geriausiais savo srities specialistais.“