Vitaminai yra nepakeičiama subalansuotos mitybos dalis, kuri dalyvauja medžiagų apykaitos procesuose ir padeda įsisavinti kūnui reikalingas maisto medžiagas. Esant vitaminų stygiui organizme, gali sutrikti medžiagų apykaita, jaučiame silpnumą dėl energijos bei reikalingų medžiagų kraujyje trūkumo.

Vitaminų poreikis yra ypač didelis nuolat sportuojančio žmogaus organizmui. Todėl profesionalių Be1 klubo atletų poreikius patikime šios srities profesionalams UAB Aconitum, kurie nuo 1999m. išlaiko lyderio pozicijas Lietuvoje, nuolat tobulindami savo preparatų sudėtis, siekdami rinkai tiekti tik išskirtinius, aukščiausios kokybės augalinės kilmės vaistus ir maisto papildus.

Be1 konsultuojantys specialistai, analizuodami klubo sportininkų individualias fizines savybes, skirtingus sezono laikotarpius ir kraujo tyrimus bei atsižvelgdami į rekomendacijas, kreipėsi į Aconitum. Jie maloniai ir profesionaliai padėjo atrinkti geriausius maisto papildus, kurie puikiai atitiko kiekvieno mūsų sportininko poreikius.

Aconitum preparatus naudoja ir mūsų klubo atstovai latviai, kurie ilgai netruko teigiamai įvertinti šių maisto papildų naudą.

Prie puikių atletų vasaros sezono rezultatų stipriai prisidėjo Aconitum, kadangi jų parinkti maisto papildai padėjo mūsų sportininkams išsilaikyti ant aukščiausio fizinės parengties taško ne tik viso sezono metu, bet ir tarpvaržybiniu periodu. Be1 rekomenduoja šiuos Aconitum preparatus ne tik profesionaliems sportininkams, bet ir visiems, kurie rūpinasi savo sveikata.

Dėkojame Aconitum bei tikimės bendradarbiauti ir ateityje!