Galite audringais aplodismentais sveikinti būrį laimingų žmonių, kurie kovo 20 – osios vakarą praleido itin aktyviai –  „Visi varom‘i“ padangų treniruotėje, KTU stadione, susirinko daugybė sportuoti nusiteikusių žmonių. Čia atvykę išlošė trigubai: pasisėmė daug energijos, sužinojo puikių mūsų trenerio Vaclovo patarimų bei gavo gerą dozę laimės. Visa tai – Tarpautinės Laimės Dienos proga!

„Be1“ klubo vadovo, Andriaus Markevičiaus, teigimu, šis treniruočių ciklas yra skirtas atkreipti visuomenės dėmesį ne tik į jų pačių fizinę būklę, bet ir ekologijos problemas pasaulyje: „Norime parodyti žmonėms, kad socialiai atsakingiems padangų  gamintojams ir platintojams  ne vis vien, kas atsitinka su jų gaminių atliekomis. Mes skatiname visuomenę burtis į bendruomenę ir aktyviai sportuoti kartu su profesionaliais sportininkais, kurie siekia perteikti žinutę, jog atliekas, konkrečiai padangų, galima dar kartą panaudoti. Nesvarbu, ar tai daroma jas perdirbus, ar net pasidarius iš jų sau tinkamą sporto inventorių, kurį galima naudoti kasdieninėje mankštoje – visi variantai yra skatintini.“

Džiugu, jog šis, kas mėnesį vykstantis renginys, yra ne tik „Be1“ klubo  jaunųjų sportininkų organizuojama bendruomeninė veikla, bet ir sveikintina bei remiama  didžiausio pasaulyje padangų gamintojo „Bridgestone Baltics“ iniciatyva. Kaip teigia Eugenijus Marcinkevicius, „Bridgestone Baltics“ lengvųjų padangų pardavimų vadovas Baltijos šalyse, „šviesti visuomenę apie padangų atliekų tvarkymo principus ir svarbą bei skatinti padangų atliekų pridavimą perdirbimui yra mūsų kasdienė veikla. Aplinkosauga ir socialinė atsakomybė yra įmonės vertybės, kuriomis didžiuojamės, tad  labai džiaugiamės, kad net profesionalūs sportininkai užsiima ne tik sportine veikla, bet ir kreipiasi į visuomenę edukaciniais tikslais šiais klausimais. Ši bendra iniciatyva padeda pasiekti platesnę auditoriją, pažvelgti į problemą kitu kampu ir spręsti ją drauge.“

Kaip sakoma, problemas reikia spręsti nieko nelaukus, tad šios treniruotės metu treneris išjudino visus ir pailsėti nedavė nei vienam! Padangų pagalba atlikti pratimai ir estafetės ne tik padėjo gerinti dalyvių fizinį pasirengimą, bet ir puikiai atskleidė, koks nesudėtingas yra padangų atliekų pridavimo tvarkymui procesas. Na, o greičiausieji buvo apdovanoti „Bridgestone“ įsteigtais prizais.

Visiems, kurie nespėjo atlėkti pasimankštinti, turime gerų žinių – jums paruošėme treniruotę, kuri vyks Panemunės šile, balandžio 29 dieną! Iki susitikimo!