Mes norime pasidalinti puikiomis emocijomis su Jumis iš šios savaitės vykusios „VISI VAROM‘i“ treniruotės. Geras oras, aktyvi veikla ir puiki kompanija kiekvienam iš dalyvių pakrovė puikų nuotaikos užtaisą! Balandžio mėnesio „VISI VAROM‘i“ padangų treniruotėje deginome nereikalingas povelykines kalorijas.

Saulė, smėlis ir naudingos žinios!

Šį kartą treniruotė vyko Panemunės šile, kur pušynai, parkas, smėlis ir grynas oras sukūrė labai gerą atmosferą sportuoti. Aktyviai praleisti laiką susirinko ir mėgėjai, ir „Be1“ profesionalai sportininkai. Džiugu, kad visi rado bendrą kalbą, nes visus vienija vienas dalykas – meilė aktyviam laisvalaikiui. Fizinio rengimo treneris Vaclovas pasirūpino, kad pratimai, kurie yra atliekami padangų pagalba, tiktų visiems, nepaisant kiekvieno fizinio pasiruošimo.

Šių treniruočių kita dalis – švietėjišką. Mūsų idėja yra skleisti žinią apie efektyvų nereikalingų padangų panaudojimą. Tai puiki proga gauti dvigubą naudą sportuojant, nes taip ne tik prisidedama prie aplinkos saugojimo, bet ir sudeginama daug nereikalingų kalorijų.

Atletai, treneris bei „Be1“ komanda – laimingi!

Treneris Vaclovas Stirbys dalinasi savo įžvalgomis apie įvykusią treniruotę: „Labai smagu, kad vis susirenkame ir praleidžiame vieną mėnesio vakarą kartu aktyviai . Atsiprašau tų aktyvuolių, kurie norėjo daugiau judesio ir to nesulaukė, treniruotė vyko ant smėlio, nestabilus paviršius ir judėjimas gaunasi šiek tiek lėtesnis, tad nesinorėjo perspausti. Visi esate puikūs! Žinoma, kartais mano akys kliūva už šiek tiek netaisyklingo judesio, bet man pačiam nepavyksta padaryti pratimo iš karto, kai jį sugalvoju, ar parodo kitas specialistas, tad tobulėjimui ribų nėra. Ačiū, kad susirenkate ir kartu su manimi ir visa „Be1″ komanda pasilinksminate minkydami padangas. Tikiuosi ir toliau seksit vietas, kur vyks tolimesnės mūsų treniruotės ir atsivesit savo draugus ar šeimos narius“ – džiaugiasi bei dėkoja treneris dalyviams.

Vienas iš mūsų atletų Edgaras Benkunskas, kuris dalyvavo „VISI VAROM‘i“ padangų treniruotėje sako, kad „treniruotė buvo puiki kaip visada. Aišku, kadangi buvau po savo treniruotės, prie pagrindinės padangų treniruotės dalies neprisidėjau. Tačiau mielai pagelbėjau varžytuvių dalyje, kurioje, kaip crossfit sportininkas „nuleidinėjau“ padangą į Nemuno slėnio apačią. Buvo išties smagu. Geras oras ir dar geresnė aplinka pakėlė nuotaiką. Laukiame sekančių treniruočių!”

Kiekvienas iš dalyvavusių išmoko pagrindinių pratimų, kurie stiprina visus kūno raumenis. Visi liko patenkinti, nes pasikrovėme jėgų iki sekančios treniruotės ir praleidome puikiai laiką. Na, o dabar negalime sulaukti gegužės mėnesį artėjančios treniruotės, kuri vyks gegužės 22 dieną!