Štai ir dar viena, liepos mėnesio VISI VAROM‘i padangų, bet jau nebe treniruotė, o orientacinės varžytuvės. Vis gi, šį kartą norėjome, kad viskas būtų kitaip: iki liepos mėnesio VISI VAROM‘i būdavo funkcinės treniruotės su padangomis, tačiau šį kartą nusprendėme, jog komandiškai pakonkuruoti tarp kitų komandų bus tai, ko mes kaip Be1 išties siekiame – susiburti į vieną ir kartu kovoti dėl bendro tikslo.

VISI VAROM‘i padangų orientacinės ir buvo tai, kas mus visus sujungė. Bendras 20 min apšilimas prieš pagrindinę  varžytuvių dalį, komandų susidarymas, 10 min aerobika emociniam apšililmui ir galiausiai beveik 1 km trasa su 7 punktais iš padangų, kuriuose reikėjo įveikti ne tik užduotį, tačiau ir pasidaryti selfie. Komandos buvo sudaromos iš dviejų merginų ir dviejų vaikinų. Tačiau smagiausia dalis buvo tai, kad į komandas kooperavosi ne tik pažįstami, bet ir nepažįstami kauniečiai. Iš viso 7 komandos stengėsi įveikti trasą kuo greičiau ir laimėti Judėk Sveikai, Kauno Technologijų Universtiteto bei Be1 įsteigtus prizus. Azarto buvo daug, ypatingai tada, kuomet reikėjo bėgti su padangos  „sijonėliu“. Išvermingesni finišavo greičiau, kitiems prireikė pagalbos nešant padangą, todėl jau finišavę komandos nariai puolė padėti dar tik parbėgantiems. Ir štai – visos distancijos finišas ir lengvas nuovargis, atsispindėjęs visų veiduose ir šypsenos, kurios taip ir išliko iki pat galo. Džiaugėmės puikiu renginuku.

Renginio rėmėjai: LTOK, LTeam, Judėk Sveikai, Bridgestone, KTU sporto centras, Tirebee, PIO

Vis dėlto, šis renginys greičiausiai taip puikiai nevyktų, jei ne mūsų pagalbininkai Lteam ir  LTOK, kurie taip optimistiškai žiūri į šią mūsų iniciatyvą ir palaiko mūsų idėją. Žinoma, padangų orientacinėmis šis renginys greičiausiai nesivadintų, jei ne Tirebee ir PIO, kurie padeda mums tas padangas sutvarkyti, pasiskolinti, atsivežti ir išsivežti. O kur dar Bridgestone, kuris savo olimpiniais žiedais palaiko mūsų norą šviesti visuomenę ekologijos ir sveikos gyvensenos klausimais nuo pat projekto pradžios. Ačiū Jums visiems – be Jūsų nebūtų mūsų.

Dar norėtume pasidžiaugti vienu gražiausiu vaizdu iš treniruotės. Širdis džiaugiasi matant, kad po varžytuvių pailsę dalyviai noriai padeda susirinkti visoje sudarytoje trasoje išmėtytas padangas ir sunešti jas į vieną krūvą. Nors padangų sudėliojimas trasoje trunka gerokai ilgiau, džiaugiamės, kad jų surinkimas užima kone tris kartus mažiau laiko. Todėl tariame milžinišką AČIŪ mūsų pagalbininkams!