Be galo džiugu pasidalinti su Jumis dar viena naujiena, tarp mūsų partnerių atsidūrė dar vienas vardas– verslo portalas „Rekvizitai.lt”.

„Rekvizitai.lt” bendradarbiaudami su „Be1” nori prisidėti prie klubo sportininkų ugdymo gerindami jų treniruočių sąlygas, padėdami apsirūpinti reikalingu inventoriumi bei prisidėti prie dalyvavimo įvairiuose nacionaliniuose bei tarptautiniuose turnyruose. Taip pat įmonė džiaugiasi galėdami prisidėti prie „Be1” iniciatyvų, vykdomų projektų ir renginių.

„Gera matyti, jog daugėja įmonių, kurios yra socialiai atsakingos ir nori prisidėti prie Lietuvos sporto ateities, tą galėčiau pasakyti ir apie „Rekvizitai.lt“. Dėmesys kokybei, profesionalumui, išskirtinumui bei nuolatiniam tobulėjimui, tai sritys, kuriose mes su partneriais įžvelgiame sąlyčio taškų, o žiūrint ta pačia kryptimi dirbti kartu yra paprasta ir malonu”,- „Be1” vadovas Andrius Markevičius džiaugėsi naujai užsimezgusia partneryste.

Klubo partneris „Rekvizitai.lt”– tai verslo portalas teikiantis informaciją apie įmones ir siūlantis joms efektyvius komunikacijos sprendimus. Šiame portale rasite išsamią, savalaikę ir objektyvią verslo informaciją apie Lietuvos įmones, o taip pat portalas skelbia verslo naujienas, jame galite rasti visas ekonomikos aktualijas ir su verslu susijusius straipsnius. „Rekvizitai.lt” skirtas įmonėms, norinčioms stiprinti savo pozicijas, efektingai reprezentuoti ir plėsti verslą, pritraukti klientus, atrasti naujas rinkas Lietuvoje ir užsienyje.

„Be1” komanda džiaugiasi turėdama partnerius, kuriems sportas yra svarbi ir neatsiejama kasdienio gyvenimo dalis, būtent tokia yra ir „Rekvizitai.lt” komanda. Sveikiname prisijungus ir tikimės, jog kartu sieksime ir pasieksime daugiau pergalių!