2021 m. BE1 NFA klubo istorijoje bus pažymėti nugalėtojų metais. Jaunimo čempionatuose laimėjome U19, U16 Pirmos lygos pirmenybes, U14 komanda užėmė trečiąją vietą. Jaunimo rezultatai rodo, kad kuriame stiprią akademiją ir turime daug gabaus jaunimo – artimiausio rezervo pirmajai komandai, o ateities perspektyvas ir yra geriausia vertinti pagal jaunimo rezultatus. Taip pat didžiuojamės augančiu jaunųjų futbolininkų skaičiumi akademijoje. 2021 m. pabaigoje mūsų akademijoje sportavo jau daugiau nei 200 vaikų – tai tikrai labai solidus skaičius per 3 metus, nesiekiant kiekybės, o orientuojantis į kokybę.

BE1 NFA 2021 METINĖ ATASKAITA

Prieš pasauliui užsidarant, BE1 NFA metus pradėjo dalyvaudami garsių Europos futbolų klubų peržiūrose – Milan „Inter“, Lisabonos „Sporting“, FC „Atalanta“ ir kitos garsios akademijos pastebėjo BE1 NFA futbolininkus ir kvietė treniruotis su jais. Nacionaliniame fronte taip pat nelikome nepastebėti, per praėjusius metus net 33 futbolininkai atstovaujantys BE1 buvo pakviesti treniruotis kartu su įvairaus amžiaus rinktinėmis.

Kviečiame prisijungti prie BE1 nacionalinės futbolo akademijos. Futbolas vaikams, tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas, profesionalios futbolo treniruotės. Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į bandomąją treniruotę ČIA.