Baigėsi antroji atnaujinto čempionato savaitė. Sugrįžę U-19, U-16, U-14 ir U-13 čempionatai futbolininkams suteikia galimybę vėl mėgautis futbolo žaidimu. Taip pat, BE1 NFA komandos gali džiaugtis išlaikyta forma ir toliau skinamomis pergalėmis. Pozityvios nuotaikos aikštėje nuteikia daug žadančiai. O labiausiai viliamės, jog netrukus atstovauti akademiją vėl galės mūsų jaunosios žvaigždės, dalyvaujančios “WellKid” lygoje.

JAUNIMO ČEMPIONATO U-13 PIETŲ REGIONAS

BE1 NFA 2:0 FK AIDAS

3’ Joris Stanulis
38’ Joris Stanulis

Futbolo treneris Miguel

Futbolo trenerio Miguel Mesquita komentaras:

Tai buvo sunkus mačas prieš stiprius priešininkus. Oro sąlygos buvo visiškai netinkamos žaisti futbolą. Nepaisant to, futbolininkai turėjo puikų nusiteikimą ir išliko profesionalais viso žaidimo metu. Iškovojome pergalę ir išsaugojome vartus “sausus”. Žinoma, vis dar turime kur tobulėti, tam, kad įvarčių būtų daugiau nei 2. 

PIRMOS LYGOS U-16 DIVIZIONO PIETŲ-RYTŲ REGIONAS

BE1 NFA 5:0 FM FORTŪNA

5’ Nojus Grudis
16’ Ernestas Gudelevičius
35’ Kasparas Teresius
68’ Kasparas Kriščiūnas
68’ Joris Naujokaitis

Futbolo treneris Diogo

Vyriausiojo trenerio Diogo Botas komentaras

Puikios rungtynės prieš mūsų artimiausius turnyrinėje lentelėje oponentus. Žaidime parodėme gerą koncentracijos lygį ir kovotojų mentalitetą.
Nesureikšminame pasiekto rezultato, svarbiausia jog padarėme aikštėje tai,  ką ir norėjome padaryti – žaisti aukštu intensyvumu ir taikyti treniruotėse diegiamus principus.
Taip, gavome dar tris taškus, kurie padėjo įsitvirtinti turnyrinės lentelės viršūnėje, bet labiausiai didžiuojuosi, žaidėjų nusiteikimu. Tokios rungtynės leidžia mūsų žaidėjams žengti dar vieną žingsnį tobulėjant.
Kitas įdomus faktas, jog žaidėme aikštėje pilnoje sniego, o žaidėjai puikiai adaptavosi prie neįprastų sąlygų ir neprarado pozityvumo.
Džiaugiuosi komanda ir kiekvienu žaidėju individualiai. 

Taip pat, BE1 nacionalinė futbolo akademija nori padėkoti visiems tėvams ir BE1 NFA futbolininkams, sekmadienį žaibiškai sureagavusiems į mūsų prašymą padėti paruošti aikštę varžyboms. Didžiulis ačiū, jog prisidėjote prie U13 komandos pergalės!

Šaltinis: lietuvosfutbolas.lt

Futbolas vaikams, tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas, profesionalios futbolo treniruotės. Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į bandomąją treniruotę ČIA.