Ruošiantis startui II lygoje, BE1 NFA komandos sudėtį papildė futbolininkas iš Kamerūno. Jaunasis kamerūnietis Mvogo Loic Nicolas yra Kamerūno nacionalinės U20 rinktinės narys. Futbolininkas iš Kamerūno, žaidžiantis puolėjo pozicijoje, jau padėjo parašus sutartyje su BE1 nacionaline futbolo akademija ir greitu metu prisijungs prie komandos.

Talentą iš Kamerūno rekomendavo garsūs Kamerūno futbolo vardai. Kamerūniečio sutarties su BE1 NFA pasirašymu rūpinosi Kamerūno U23 nacionalinės rinktinės treneris Rigobert Song. Pats Rigobert Song, buvo gerai pažįstamas Europoje futbolininkas, žaidęs Liverpool, West Ham United ir Galtasaray ekipose. Taip pat, gerų žodžių apie jaunąjį futbolininką negailėjo ir garsus Kamerūnietis Samuel Eto, savo karjeroje atstovavęs Barcelona, Milan Inter, Chelsea futbolo klubams.

Bendradarbiaujant su žaidėjo agentais ir Rigobert Song, BE1 NFA pasiekė susitarimą, jog Lietuvoje futbolininkas iš Kamerūno, prižiūrimas BE1 NFA trenerių turės puikią erdvę tobulėti. O BE1 nacionalinės futbolo akademijos infrastruktūra ir suteikiamos sąlygos atitiko pačio futbolininko lūkesčius.

Nacionalinė futbolo akademija, stiprintis legionieriais iš užsienio pradėjo besiruošdami startui I lygoje. Po atmestos kandidatūros startuoti antroje pagal pajėgumą Lietuvos lygoje, BE1 NFA neslėpė nusivylimo.  BE1 NFA prašymas buvo atmestas, nes praėjusiame sezone komanda nedalyvavo LFF II lygos pirmenybėse. BE1 nacionalinės futbolo akademijos komandai pasiūlyta dalyvauti LFF II lygoje. Nepaisant to, derybos su legionieriais, intensyvus treniruočių procesas ir nacionalinės futbolo akademijos plėtra neketina sustoti. Tikimasi, jog tokie talentai, kaip futbolininkas iš Kamerūno Mvogo Loic Nicolas gali padėti BE1 NFA patekti tarp II lygos lyderių.

Tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas ir aukšto lygio futbolo treniruotės vaikams ir jaunuoliams Kaune. Prisijunk prie futbolo akademijos komandos – žaisk II lygoje. Registruokis į bandomąją treniruotę ČIA