Jaunimo čempionatams artėjant į pabaigą konkurencija aikštėje pradeda tapti intensyvesnė. Praėjusią savaitę iš keturių čempionatų rungtynių pergalės pasiektos trijose. II lygos rungtynėse po itin permainingų rungtynių, deja, pralaimėta vieniems iš esamų lygos lyderių. Smagu, jog sugrįžus jaunųjų futbolininkų turnyrams jaunieji futbolininkai demonstruoją puikią formą varžydamiesi su metais vyresniais futbolininkais tapdami turnyro lyderiais. Plačiau apie čempionatų, lygų ir turnyrų rezultatus skaitykite žemiau.

Jaunučių U-13 divizionas

BE1 NFA – FK Aidas. 0-2

Trenerio Miguel Mesquita komentaras

Mačas prieš oponentus, kurie stengiasi užbaigti sezoną kaip lyderiai. Apsisunkinome rungtynes pirmajame kėlinyje, kuriame stigome sportinės konkurencijos. Antrajame kėlinyje rodėme tvirtesnį charakterį ir kūrėme progas, bet negalėjome jų realizuoti. Tai buvo vienos iš sunkių rungtynių, kurios šiai komandai reikalingos augti. 

Jaunučių U-13 divizionas

BE1 NFA – FM Olimpas. 4-0

Trenerio Miguel Mesquita komentaras

Žaidimas kuriame progą gavo futbolininkai, kurie gauna mažiau žaidybinio laiko. Jie puikiai parodė, kad yra pasirengę gauti vis daugiau minučių aikštėje. Taip pat, suteikėme proga keturiems U11 žaidėjams, kurie parodė aukštą lygį ir puikų trenerių įdirbį ugdant mūsų jaunuosius žaidėjus, kurie puikiai įsilieja į vyresniųjų komandas.

Jaunučių U-14 divizionas

BE1 NFA – Marijampoles FC. 1-0

Trenerio Miguel Mesquita komentaras

Sunkus žaidimas prieš komandą, prie kurios vartų kelią rasti labai sunku. Mes praleidome progų ir turėjome būti kur kas greitesni, kad sukurtume erdvės atakuoti ir tai daryti dažniau. Svarbu jog įmušėme įvartį ir galime džiaugtis pergale.

II lyga

BE1 NFA – FK Panerys. 2-4

Futbolo treneris Diogo

Trenerio Diogo Botas komentaras

Labai sunkus mačas prieš stiprų oponentą. Mūsų situacija šiuo metu taip pat buvo nepalanki, nes turime keletą traumuotų žaidėj. Sugebėjome maksimaliai dirbti aikštėje su turimais žaidėjais. Tai nebuvo geriausios mūsų rungtynės, bet džiugino komandos dvasia. Pralaimėdami 4-0 ir gavę raudoną kortelę, sugebėjome kautis iki paskutinės minutės ir įmušti du įvarčius prieš čempionato komandą lyderę. Žinoma, pralaimėti yra liūdna, bet su tokia komandos dvasia žaidėjai rodo didelį potencialą. Ši komanda patobulėjo techniškai, taktiškai ir fiziškai, bet kas mane verčia didžiuotis yra jų charakteris. Tai viena iš savybių, kuria žaviuosi šioje komandoje – jie tiki pergale kiekvieną kartą išeidami į aikštę ir dėl jos kovoja. Tai svarbi sudedamoji dalis norint tapti profesionaliu futbolininku ir turėti sėkmingą karjerą. 

PIRMOS LYGOS U-16 DIVIZIONAS

BE1 NFA – VFM Fortūna. 3-2

Treneris Alejandro Rodriguez

Trenerio Alejandro Rodrigues Arcas komentaras

Dar trys taškai į mūsų kraitį žaidime, kuris buvo labiau komplikuotas nei įprastai. Futbolininkai kontroliavo žaidimą ir buvo beužbaigią sėkmingą ataką, bet priešininkai perėmė kamuolį ir suorganizavo rezultatyvią kontrataką. Nepaisant to, komanda sugebėjo sugrįžti į rungtynes ir į pertrauką „išeiti” su rezultatu 2-1. Antrajame kėlinyje komanda buvo agresyvesnė, varžovams išlyginus rezultatą, toliau kovojo ir užbaigė rungtynes 3-2. Rungtynėse buvome pranašesni, bet nesugebėjome progų paversti įvarčiais. Turime toliau dirbti ties atakomis ir dėmesio koncentracija gynyboje, tam jog išvengtume nereikalingų įvarčių į mūsų vartus. 

Turnyras „Kaunas Football Fest”.

U10 komanda
U9 komanda

Skrimantas Šeštavickas

Trenerio Skirmanto Šeštavicko komentaras

U10: Džiugu matyti, kaip berniukai žaidžia su vyresniais oponentais. Noras žaisti ir nebijojimas suklysti pritaikant tai ką darome per treniruotes, šiame turnyre, buvo raktas į pergales. Praleistas vos 1 įvartis per 4 rungtynes, o tai rodo, kad komanda tarpusavyje puikiai komunikuoja. Manau, kad šiame turnyre komanda parodė, kokį didelį potencialą ji turi. Svarbiausia nesustoti ir dirbti toliau!

U9: Ši komanda jau pribrendo rungtyniauti tarp vyresnių, nes demonstruojamas žaidimas ir pasiekiami rezultatai tik įrodo, kad norint tobulėti reikia konkurencingų kovų. Šiame turnyre tai ir patyrėme – žaidėme prieš vyresnius futbolininkus ir puikiai parodėme kokius turime individualius ir komandinius įgūdžius.

Futbolas vaikams ir jaunimui, tarptautinės futbolo žinios, įvairiapusiškas žaidėjų ugdymas, profesionalios futbolo treniruotės. Prisijunk prie BE1 NFA komandos – registruokis į bandomąją treniruotę ČIA.