“Palangos Linas” gelbėja R. Pacevičiaus sveikatą

Pasibaigus sezonui, R. Pacevičius kartu su „Be1“ rengimo treneriais priėmė sprendimą, jog ne vienerius metus kamuojantys kojos skausmai turi baigtis. Visi treneriai vienbalsiai sutiko, kad norint nustatyti tikslią skausmo priežastį reikia tikro savo srities profesionalo pagalbos, tad buvo nuspręsta kreiptis į sporto medicinos daktarą Gediminą Tankevičių. Pastarasis atlikęs daugybę tyrimų, Rokui diagnozavo Halgundo deformaciją (kulnakaulio pakitimą). Po diagnozės buvo paskirtas 4 savaičių fizioterapijos gydymas – magneto ir lazerio terapijos.

Šiuo metu sporto stovykloje esantis Rokas kruopščiai tęsia gydymą reabilitacijos centre „Palangos Linas“.

„Esu begalo dėkingas „Palangos Linas“ reabilitacijos centrui, jog jie sutiko nemokamai atlikti magneto ir lazerio terapijas. Po pirmųjų procedūrų supratau, kad šioje įstaigoje dirba tikri profesionalai tad labai džiaugiuosi, jog būtent šio reabilitacijos centro darbuotojai rūpinasi mano sveikata. Tikiuos, kad pasibaigus procedūroms galėsiu tęsti pasiruošimą naujam sezonui “pilna koja”“ – kalbėjo Rokas Pacevičius.

„Palangos Linas“ įkurtas 1978m. Nuo 1985m. — specializuota daugiaprofilinė gydymo įstaiga, teikianti reabilitacinio, bei poilsio paslaugas Lietuvos ir užsienio šalių gyventojams.  „Palangos Linas“ – tai vienas iš moderniausių reabilitacijos centrų Lietuvoje.

Daugiau informacijos apie reabilitacijos centrą galite sužinoti čia: http://www.palangoslinas.com/